Mallorca ile Real Madrid arasındaki İspanya La Liga karşılaşması, 18 Ağustos 2024 Pazar günü oynanacak. Maçın başlama saati 22:30 olarak belirlenmiştir. Bu önemli mücadele, İspanyol futbolseverler ve futbol tutkunları tarafından büyük bir ilgiyle takip edilecektir.

Mallorca - Real Madrid Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Mallorca ve Real Madrid arasındaki bu önemli La Liga maçı, S Sport ve S Sport Plus kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Maçın şifresiz olup olmadığına dair bir bilgi bulunmamaktadır, bu nedenle izleyicilerin bu kanallardan şifreli olarak erişmeleri gerekecektir.

Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu İlk 11'de olacak mı? Kızılyıldız - Benfica maçı ne zaman, nerde, saat kaçta? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda?

Mallorca - Real Madrid Maçı İçin Frekans ve Platform Bilgileri Nelerdir?

S Sport Plus: Bu kanal, Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.
S Sport: Kablo TV 240, Tivibu 73, Turkcell TV+ 77 ve Vodafone TV 11 numaralı kanallar üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

Mallorca - Real Madrid Maçı Hangi Gün?

Bu karşılaşma, 18 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecektir.

Mallorca - Real Madrid Maçı Saat Kaçta?

Maç, saat 22:30'da başlayacaktır.

Mallorca - Real Madrid Maçı Nerede Oynanacak?

Mallorca ile Real Madrid arasındaki La Liga mücadelesi, Palma de Mallorca'da bulunan Visit Mallorca Stadyumu'nda oynanacaktır. Bu stadyumda gerçekleşecek olan karşılaşma, futbolseverler için heyecan dolu bir mücadele vaat ediyor.

Editör: Havva Andırır