Trendyol 1. Lig'de heyecan dorukta. 25 Ağustos 2024 Pazar günü oynanacak Y.Malatyaspor ile Keçiörengücü arasındaki maç, futbolseverler için önemli bir karşılaşma olacak. Maçın yayın bilgileri ve detayları ise şu şekildedir:

Y.Malatyaspor-Keçiörengücü Maçı Hangi Gün Oynanacak?

Y.Malatyaspor ile Keçiörengücü arasındaki bu Trendyol 1. Lig maçı, 25 Ağustos 2024 Pazar günü gerçekleşecek. Bu tarihte futbolseverler, iki takımın mücadelesini ekranlarından takip edebilecek.

Maç Saat Kaçta Başlayacak?

Karşılaşma, 21:45'te başlayacak. Akşam saatlerinde oynanacak olan bu maç, futbolseverler için keyifli bir akşam planı sunacak.

Yeni Malatyaspor 1422671

Sivasspor - Gaziantep FK maçı ŞİFRESİZ mi? Sivasspor - Gaziantep FK maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Sivasspor - Gaziantep FK maçı ŞİFRESİZ mi? Sivasspor - Gaziantep FK maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Y.Malatyaspor ile Keçiörengücü maçını canlı olarak izlemek isteyenler, aşağıdaki kanalları takip edebilir:

  • Bein Sports Max 2: Digiturk 83, Kablo TV 237 numaralı kanallardan ve Türksat uydusu üzerinden şifreli olarak yayınlanacak. İnternet üzerinden de erişim imkanı bulunuyor.

  • tabii: Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilecek. Tabii platformunun numaralı kanallarıyla maçın canlı yayınını takip edebilirsiniz.

  • beIN Sports Tod TV: Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak yayınlanacak. BeIN Sports Tod TV'nin numaralı kanalları üzerinden maçın canlı yayınına ulaşabilirsiniz.

Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşma, Yeni Malatya Stadyumu'nda, Malatya'da oynanacak. Y.Malatyaspor'un ev sahibi olduğu bu stadyum, maçı takip edenler için önemli bir merkez olacak.

Yayın İçin Frekans ve Platform Bilgileri

  • Bein Sports Max 2: Digiturk 83 ve Kablo TV 237 numaralı kanallar ile Türksat uydusu üzerinden şifreli olarak yayınlanacak.

  • tabii: Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilecek.
  • beIN Sports Tod TV: Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilir.
Editör: Mehmet Çetil