Konya Doğanhisar Kaymakamlığından, Malatya Doğanyol'a atanan Ayşe Karaca Nas, kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Hayatı ve Biyografisi

Ayşe Karaca Nas kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? 

Ayşe Karaca Nas, 1994 yılında Muğla'nın Fethiye ilçesinde doğmuş bir kamu görevlisidir. Eğitim hayatına Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde başlayan Ayşe Karaca, 2018 yılında mezun olmuştur. Kamu hizmetine adım atan Karaca, ilk olarak Yüksek Seçim Kurulu'nun düzenlediği sınavı kazanarak Tunceli'nin Pertek ilçesine atanmıştır. Daha sonra İçişleri Bakanlığı'nın Kaymakam Adaylığı sınavını geçerek kariyerine devam etmiş ve çeşitli il ve ilçelerde stajlar yapmıştır.

Ayşe Karaca Nas Görev Yeri ve Deneyimleri Nelerdir?

Ayşe Karaca, stajlarını tamamladıktan sonra Isparta'nın Sütçüler ilçesinde Kaymakam vekilliği yapmış ve Isparta'da Vali Yardımcısı Vekili olarak görev almıştır. Bu süreçte dil eğitimi için İngiltere'nin Sheffield şehrine giderek uluslararası deneyim kazanmıştır. Türkiye'ye dönüşünde deprem felaketi sonrası Adıyaman'da görev almış ve 2023 yılında İçişleri Bakanlığı'nın onayı ile Kahramanmaraş merkezli görev yapmıştır.

İsmail Ağar kimdir? Emekli Yargıtay Hakimi ve Avukat İsmail Ağar aslen nereli, kaç yaşındaydı ve neden öldü? İsmail Ağar kimdir? Emekli Yargıtay Hakimi ve Avukat İsmail Ağar aslen nereli, kaç yaşındaydı ve neden öldü?

Ayşe Karaca Nas Doğanyol Kaymakamlığı Görevi

Ayşe Karaca, 2024 yılı itibariyle Malatya'nın Doğanyol ilçesine atanmış ve bu göreve başlamıştır. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile yapılan atama ile ilgili olarak, Doğanyol'un yeni Kaymakamı olarak göreve başlayan Karaca, ilçede kamu düzeni ve hizmetlerin yürütülmesinden sorumlu olacaktır

Editör: Murat Serdar Yıldız