Lazio - Nice maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Lazio - Nice maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Lazio - Nice maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Lazio - Nice maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında İspanyol devi Real Madrid, Fransa temsilcisi Lille ile karşı karşıya geliyor. Bu önemli karşılaşma, 2 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 22.00'de başlayacak. Eflatun-beyazlılar, Lille deplasmanında galibiyet hedefiyle sahaya çıkacak.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Lille - Real Madrid maçı, Tabii Spor 1 üzerinden canlı yayınlanacak. Ancak, Tabii Spor'un maçlarını takip edebilmek için Premium paket sahibi olmak gerekiyor. Aylık Premium Tabii uygulaması ücreti 99.00 TL olarak belirlenmiştir. Bu durum, izleyicilerin maçı şifresiz olarak izlemelerini engellemektedir.

Real Madrid’in Durumu Nasıldır?

Carlo Ancelotti yönetimindeki Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yaptı ve Stuttgart'ı 3-1 mağlup etti. Bu sezonki maçlarda henüz yenilgi almayan Los Galacticos, Lille engelini aşarak bu seriyi sürdürmek istiyor. Takımın Belçikalı kalecisi Thibaut Courtois, geçirdiği sakatlık nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Arda Güler Maçta Oynayacak Mı?

Real Madrid'de gözler, milli futbolcu Arda Güler üzerinde olacak. Ancelotti’nin forma şansı vermesi durumunda, Arda Güler Lille karşısında sahada yer alabilir. Genç yetenek, bu fırsatı değerlendirerek kendini gösterme şansı bulmak istiyor.

Real Madrid Espanyol Maçı 00

Real Madrid’in Muhtemel 11’i Nasıldır?

Real Madrid'in Lille karşısında sahaya süreceği muhtemel 11 şöyle şekilleniyor: Lunin, Carvajal, Rüdiger, Militao, Mendy, Valverde, Tchouameni, Bellingham, Arda Güler, Rodrygo ve Vinicius. Bu oyuncuların performansı, takımın galip gelmesinde büyük rol oynayacak.

Editör: Mehmet Çetil