MasterChef Türkiye Semih Temiz kimdir, diskalifiye mi oldu, elendi mi? MasterChef Semihcan Temiz kaç yaşında, nereli? MasterChef Türkiye Semih Temiz kimdir, diskalifiye mi oldu, elendi mi? MasterChef Semihcan Temiz kaç yaşında, nereli?

ATV’nin reyting rekortmeni dizisi “Kuruluş Osman”ın 6. sezonu için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, dizinin sevilen karakteri Malhun Hatun’u canlandıran Yıldız Çağrı Atiksoy’un projeye geri dönüp dönmeyeceği merak konusu olmuştu. Atiksoy, dizideki performansı ile geniş bir izleyici kitlesinin beğenisini kazanmış ve diziye büyük katkılarda bulunmuştu. Ancak, doğum sonrası dönemde diziye geri dönüp dönmeyeceği konusunda yapılan spekülasyonlar, Atiksoy’un kararını açıklamasıyla sonuçlandı.

Atiksoy’un Doğum Süreci ve Sonrası

2022 yılında oyuncu Berk Oktay ile hayatını birleştiren Yıldız Çağrı Atiksoy, kısa bir süre sonra bebek sahibi olmuştu. 21 Mayıs 2023’te dünyaya gelen Mire Milena, çiftin yaşamına büyük bir sevinç katmıştı. Doğum süreci riskli geçen Atiksoy, acil bir ameliyat geçirmiş ve sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirmişti. Atiksoy, doğum sonrası dinlenme sürecine girerek, oyunculuk kariyerine ara vermişti.

Snapinstaapp 456061005 533718079

Bebekle İlk Seyahat ve Sosyal Medya Paylaşımları

Atiksoy, bebekleri Mire Milena ile ilk kez seyahate çıkarak Maldivler’e gitmişti. Sosyal medya hesabından bu deneyimi paylaşan Atiksoy, “Bugün içim kıpır kıpır… Meloşumla uzun bir yolculuğa çıkıyoruz. İlk defa uçağa bineceğiz. 3 aylık olmasını bekledik bu yolculuk için… İnşallah her şey çok rahat geçer” ifadelerini kullanmıştı. Bu paylaşım, Atiksoy’un anne olarak yeni bir yaşam dönemine geçişini ve ailesiyle geçirdiği zamanın önemini vurgulayan bir adım olarak değerlendirildi.

Saveclipapp 456477876 1806156736

Diziye Geri Dönüş Kararı

“Kuruluş Osman” dizisinin 6. sezonu için hazırlıklar devam ederken, Malhun Hatun karakterinin geleceği izleyiciler tarafından merak ediliyordu. Yıldız Çağrı Atiksoy, şu an için oyunculuk kariyerine ara vermeyi tercih etti. Mira Milena’nın henüz 3 aylık olduğu göz önüne alındığında, Atiksoy’un anneliğin tadını çıkarmak ve bebeğiyle vakit geçirmek istediği belirtiliyor. Ancak, oyuncunun kariyerine tamamen ara vermek gibi bir niyeti olmadığı ifade ediliyor. Gelen bilgilere göre, Atiksoy, Aralık veya Ocak ayında yeni projelerle ekranlara dönmeyi planlıyor.

Editör: Havva Andırır