MEB (MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI) ORTAK SINAV TAKVİMİ 2025 || 1. dönem ortak sınavlar ne zaman, hangi tarihte, ortak sınavlar hangi sınıfları kapsıyor? İşte Ortak sınav tarihleri MEB (MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI) ORTAK SINAV TAKVİMİ 2025 || 1. dönem ortak sınavlar ne zaman, hangi tarihte, ortak sınavlar hangi sınıfları kapsıyor? İşte Ortak sınav tarihleri

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen KPSS DHBT sınavı, adaylar arasında büyük bir merakla bekleniyor. 22 Eylül 2024 tarihinde uygulanan Kamu Personel Seçme Sınavı 2024-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) sonuçlarının ne zaman açıklanacağı, sınavı başarıyla geçen adayların en çok araştırdığı konular arasında yer alıyor.

KPSS DHBT Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

KPSS DHBT sonuçları henüz açıklanmamış olmakla birlikte, ÖSYM'nin sınav takvimine göre sonuçların 16 Ekim 2024 tarihinde duyurulması bekleniyor. Adaylar, sonuçların açıklanmasının ardından başarı puanlarını ve sıralamalarını öğrenme fırsatı bulacaklar.

0X0 Kpss Basvurulari Icin Geri Sayim Basladi Osym Acikladi Kpss Lisans On Lisans Engelli Ortaogretim Dhbt Basvurul 1708376293389

ÖSYM Sonuç Sorgulama Ekranı Nerede?

KPSS DHBT sonuçlarının açıklanmasının ardından, adaylar ÖSYM'nin resmi web sitesindeki sonuç sorgulama ekranı aracılığıyla puanlarını öğrenebilecekler. Sınav sonuçları açıklandığında, adayların hızlı bir şekilde erişim sağlamaları için gerekli bağlantılar da ÖSYM'nin duyurular kısmında yer alacak.

KPSS DHBT SONUÇLARI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: Havva Andırır