Kağıthane Şirintepe'de geçtiğimiz ay gece saatlerinde yaşanan olayda, genç bir kızın sevgilisiyle yaşadığı ilişki draması korkunç bir şiddet olayına dönüştü. E.K. (17) adlı genç kız, sevgilisi Ömer K. (22)'yi yakın arkadaşıyla aldattığı iddiasıyla konuşmaya çağırdı. Buluşma sırasında çıkan tartışma kısa sürede şiddete dönüştü.

Şiddetin Patlaması

Olay sırasında E.K., öfke dolu bir şekilde sevgilisi Ömer K.'yi darp etti ve bacağından bıçakladı. Korkunç anlar, çevredeki güvenlik kameralarına yansırken, E.K.'nin saldırısı anbean kaydedildi. Ömer K. ise genç kızın şiddetinden korunmak için çabalasa da, saldırıdan kaçamadı ve yaralandı.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkan Vekilliğine atanan Şaban Yılmaz kimdir? Şaban Yılmaz aslen nereli ve kaç yaşında? Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkan Vekilliğine atanan Şaban Yılmaz kimdir? Şaban Yılmaz aslen nereli ve kaç yaşında?

6688F26B5E4Ba5C2E94E39F4

Hastaneye Kaldırılan Genç

Saldırı sonrasında ağır yaralanan Ömer K., olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Yaşanan şiddet olayının ardından genç kız E.K.'nin, sevgilisinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Editör: Havva Andırır