Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Kırsal Mahallesi'nde, bundan tam 313 gün önce kaybolan Ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen kimlik, kemik ve elbise parçaları bulundu. Mahalle sakinleri ve jandarma ekipleri, bölgede detaylı arama çalışmalarını sürdürüyor.

Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'e Ait Bulgular Bulundu

0X0 Kayip Ekonomist Korhan Berzeg Olayinda Yeni Gelisme Valilikten Aciklama Kimlik Karti Kiyafet Ve Kemik Parcalar 1713902452878

Gönen ilçesine bağlı Armutlu Kırsal Mahallesi'nde kaybolan Ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen kimlik, kemik ve elbise parçaları bulundu. Bulunan parçaların, Berzeg'e ait olup olmadığının belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor.

Mahalle Muhtarı İhbarı Üzerine Araştırmalar Başladı

Gelgeç Mahallesi Muhtarı Ahmet Gülay'ın ihbarı üzerine, Armutlu Mahallesi'nde bulunan dere yatağında yapılan gözlemde Korhan Berzeg'e ait olduğu düşünülen kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bu gelişmenin ardından bölgede detaylı arama çalışmaları başlatıldı.

Jandarma Ekipleri ve Olay Yeri İnceleme Ekipleri Çalışma Başlattı

Gönen ilçesinde kaybolan Korhan Berzeg'e ait olduğu düşünülen bulguların bulunduğu bölgede, çok sayıda jandarma ekibi, olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı tarafından çalışmalar yapıldı. Bulunan kemik parçaları ise Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Korhan Berzeg'in Kızı Nisa Berzeg Türkiye'ye Dönüş Yolunda

49 YAŞ ALTINA EMEKLİLİK MÜJDESİ, EYT’li kaçıranlara prim indirimli emeklilik, 1999-2008 sigortalılar okusun… 49 YAŞ ALTINA EMEKLİLİK MÜJDESİ, EYT’li kaçıranlara prim indirimli emeklilik, 1999-2008 sigortalılar okusun…

Korhan Berzeg'in İngiltere'de yaşayan kızı Nisa Berzeg'in Türkiye'ye dönmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Berzeg ailesinin Türkiye'deki gelişmeleri yakından takip ettiği belirtiliyor.