TÜMOSAN Konyaspor, Süper Lig'de yaşadığı sıkıntılı sürecin ardından teknik direktör Fahrudin Omerovic ile yollarını ayırdı. Kulüp, yeni teknik direktörünü efsane kaptanlarından Ali Çamdalı olarak açıkladı.

Çorumspor-Bodrumspor maçı canlı kanalı || Çorumspor-Bodrumspor Nereden İzlenir, TRT Spor Youtube TFF kanalında var mı? Çorumspor-Bodrumspor maçı canlı kanalı || Çorumspor-Bodrumspor Nereden İzlenir, TRT Spor Youtube TFF kanalında var mı?

KONYASPOR ALİ ÇAMDALI'YA EMANET

Konyaspor'un resmi sitesinden yapılan açıklamada, Ali Çamdalı'nın sportif direktörlük görevinden teknik direktörlük pozisyonuna getirildiği belirtildi. Çamdalı, uzun yıllar kulübün formasını giymiş ve kaptanlık yapmış bir isim olarak yeni görevine atanmış oldu.

ALİ ÇAMDALI'NIN KARİYERİ

Ali Çamdalı, Konyaspor forması altında 185 maça çıkıp 10 gol, 9 asistlik performans sergileyerek kulübünün önemli isimlerinden biri haline gelmişti. Kaptanlık döneminde Türkiye Kupası ve Süper Kupa zaferleri yaşayan Çamdalı, takımını UEFA Avrupa Ligi'nde de temsil etti. Futbolculuk kariyerini 2019-2020 sezonunun sonunda noktalayan Çamdalı, şimdi teknik direktörlük koltuğunda yeşil-beyazlıları yönlendirecek.