Süper Lig’in 4. haftasında, futbolseverleri heyecanlı bir karşılaşma bekliyor. Konyaspor ile Kayserispor’un karşı karşıya geleceği bu mücadele, 31 Ağustos Cumartesi günü oynanacak. Maçın detayları, hakem kadrosu ve takımların son durumlarıyla ilgili bilgiler şu şekilde:

Konyaspor - Kayserispor Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Konyaspor ile Kayserispor arasındaki karşılaşma, 31 Ağustos Cumartesi günü Konya Büyükşehir Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. Maç saat 19:15’te başlayacak. Bu kritik mücadele, beIN Sports Max 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu önemli karşılaşmayı canlı olarak izleyerek maçın tüm heyecanını ekranlarından takip edebilecekler.

Trendyol Süper Lig 6. Hafta Maç Programı: Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Hangi Gün, Saat Kaçta? Trendyol Süper Lig 6. Hafta Maç Programı: Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Hangi Gün, Saat Kaçta?

Maçın Hakemleri Kimler?

Karşılaşmayı Emre Kargın yönetecek. Hakem Kargın’ın yardımcılıklarını ise Ali Can Alp ve Abdullah Uğur Sarı üstlenecek. Bu hakem triosunun yönetiminde oynanacak mücadelede, hakemlerin kararları maçın kaderini etkileyebilir.

Konyaspor’un Son Durumu Nedir?

Konyaspor, ligde oynadığı üç maçta 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet elde etti. Ali Çamdalı’nın çalıştırdığı Konyaspor, bu mücadelelerde rakip fileleri 5 kez sarsarken, kalesinde 7 gol gördü. Takım, son olarak Bodrum FK karşısında 3-1 mağlup oldu. Konyaspor, Kayserispor karşısında alacağı galibiyetle formunu yükseltmeyi hedefliyor.

Kayserispor

Kayserispor’un Performansı Nasıl?

Kayserispor, Burak Yılmaz’ın teknik direktörlüğünde bu sezon ligin ilk haftasında bay geçti. İkinci hafta Sivasspor karşısında 2-1 mağlup olan Kayserispor, üçüncü haftada Avrupa kupası maçları nedeniyle Trabzonspor ile oynaması gereken maç ertelendi. Kayserispor, Konyaspor karşısında galibiyet alarak puan tablosunda üst sıralara tırmanmak istiyor.

Editör: Mehmet Çetil