HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 10 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 10 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 10 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 10 Eylül 2024

Konya'nın Karapınar ilçesinde dün gece meydana gelen trafik kazası büyük üzüntü yarattı. Saat 03.30 sıralarında Gaziosmanpaşa Mahallesi Ereğli Caddesi'nde gerçekleşen kazada, Yusuf Yılmaz'ın (30) kullandığı 34 HR 0351 plakalı otomobil, kontrolünü kaybederek karşı şeride geçti ve Hüseyin Kart (30) yönetimindeki 01 BJC 05 plakalı başka bir otomobile çarptı.

4 Kişi Hayatını Kaybetti 2 Bebek Yaralı

Kazada, her iki araç da hurdaya dönerken, araçlarda bulunan iki çift hayatını kaybetti. Yusuf Yılmaz ve eşi Zeynep Yılmaz (27) ile Hüseyin Kart ve eşi Şeyma Kart (29) olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan ise Yılmaz çiftinin 6 aylık bebeği Meryem Hira Yılmaz ile Kart çiftinin 2 yaşındaki kızları Nisan Kart oldu. Yaralı bebekler, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Konya Kaza1

Otopsi İşlemleri

Kazada hayatını kaybeden dört kişinin cansız bedenleri, olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından otopsi için Karapınar Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Kazanın detaylı nedeni ise jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından belirlenecek.

Editör: Havva Andırır