Cuma günleri Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti reyting rekorları kırdı. Her cuma gecesi yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde zorunlu bir değişikliğe gidildi. İlk bölümden bu yana kadroda yer alan usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi. Bir dönem Settar Tanrıöğen'in canlandırdığı Abdullah Ünal karakterinin senaryosunda hastalık sahneleri yer aldı. Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu belli olunca yapım yeni bir Apo kararı aldı. Kızılcık Şerbeti'nin yeni Apo'su olan Ahmet Mümtaz Taylan, bir açıklama yaptı. Peki Settar Tanrıöğen diziye geri dönecek mi? 

KIZILCAK ŞERBETİ AHMET MÜMTAZ YEŞİL IŞIK YAKTI 

Son dönemde sosyal medyada başrol oyuncusu Settar Tanrıöğen'in diziye dönüp dönmeyeceği sorgulanmaya başlandı. Cuma akşamlarının popüler yapımı olan Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah Ünal karakterini canlandırmaya başlayan ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, yıldırım bir açıklama yaptı. Oyuncu kadrosunda zorunlu değişiklik yapılan Kızılcık Şerbeti dizisi hakkında olumlu ve olumsuz yorumlar alan Ahmet Mümtaz Taylan'dan uzun zamandır beklenen açıklama geldi.

Aldatmak 69. Bölüm fragman İZLE || 2 Mayıs Aldatmak son tanıtımı izleme linki Aldatmak 69. Bölüm fragman İZLE || 2 Mayıs Aldatmak son tanıtımı izleme linki

Kızılcık Şerbeti Apo 2

KIZILCAK ŞERBETİ SETTAR TANRIÖĞEN DİZİYE GERİ Mİ DÖNÜYOR 

Kızılcık Şerbeti'nin yeni dizisi Apo Ahmet Mümtaz Taylan, oyuncu Settar Tanrıöğen hakkında açıklamalarda bulundu. Haziran ayında sezon finali yapacak olan Kızılcık Şerbeti 3. sezonu merak konusu olurken, Abdullah karakterinin geri dönüşü olup olmayacağı sorusu ortaya çıktı. Başrol oyuncusu Ahmet Mümtaz Taylan ise konuyla ilgili bilgisinin olmadığını belirterek, Settar Tanrıöğen'in istemesi halinde rolü geri vereceğini açıkladı. Ahmet Mümtaz Taylan şu sıralar her Cuma yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde yollarda yer alıyor.