NOW TV ekranlarında yayınlanan Kızıl Goncalar dizisi, genç yetenekleriyle dikkat çekiyor. Özellikle Zeynep karakteriyle büyük beğeni toplayan Mina Demirtaş, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Kızıl Goncalar'ın Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

Mina Demirtaş Kimdir?

Mina Demirtaş: Mina Demirtaş, 2005 yılında İstanbul'da doğmuştur. Oyunculuk kariyerine Akif filmiyle 2021 yılında başlayan Demirtaş, hızla yükselen bir grafik çizmektedir. 2022 yılında Kabahat filminde başrol oynamış ve dikkatleri üzerine çekmiştir.

İrem Derici ve Hülya Avşar’dan öyle bir itiraf geldi ki, ‘Erkek olsam seni İrem Derici ve Hülya Avşar’dan öyle bir itiraf geldi ki, ‘Erkek olsam seni

Aralık 2023'te NOW TV ekranlarında başlayan Kızıl Goncalar dizisinde Meryem ve Naim'in kızı Zeynep karakterine hayat vermektedir. Dizi, Ömür Atay ve Özgür Sevimli'nin yönetmenliğinde, Şükrü Necati Şahin'in senaristliğinde büyük ilgi görmektedir.

Mina Demirtaş'ın Instagram hesabı 'mina_dmrts' şeklindedir ve 171 bin takipçisi bulunmaktadır. Sosyal medya hesabından da aktif olarak paylaşımlar yapmaktadır.

Kızıl Goncalar'ın Başarısı ve Mina Demirtaş'ın Yükselen Kariyeri

Özellikle genç yeteneklerin ön plana çıktığı Kızıl Goncalar dizisi, büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştır. Mina Demirtaş'ın Zeynep karakteri de bu başarının önemli bir parçası haline gelmiştir.

Mina Demirtaş'ın oyunculuk performansı ve Kızıl Goncalar dizisinin başarısıyla ilgili daha fazla detayın ilerleyen bölümlerde ortaya çıkması beklenmektedir.