Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor? Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor?

7 Eylül 1988 tarihinde dünyaya gelen Hakan Kurtaş, aslen Bursa doğumludur. Lise eğitimini Bursa Anadolu Lisesi'nde tamamladıktan sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Hakan Kurtaş'ın ailesi, annesi resim öğretmeni, babası ise çocuk doktorudur. Annesi, Hakan 3 yaşındayken iktisat bölümünden mezun olup sonrasında tekrar sınavlara girerek resim öğretmenliğini tamamlamıştır. Kurtaş’ın iki erkek kardeşi de bulunmaktadır.

Kariyerinin Başlangıcı ve İlk Projeleri Nedir?

Hakan Kurtaş, profesyonel kulüplerde basketbol oynamış ve karikatür çizerken müzikle de ilgilenmiştir. Ortaokul yıllarında tiyatroya ilgi duymaya başlayan Kurtaş, bu ilgisini lisede profesyonel bir kariyere dönüştürmeyi kararlaştırmıştır. 2010 yılında DOT Tiyatrosu’nun “Punk Rock” adlı oyununda sahne almış ve aynı yıl ATV’de yayımlanan “Ezel” dizisinin final bölümünde "Can Uçar" karakteri ile dikkat çekmiştir.

Öne Çıkan Dizi ve Sinema Projeleri Hangisi Oldu?

Kurtaş, 2011-2012 yıllarında Kanal D ve Star TV’de yayımlanan “Bir Çocuk Sevdim” dizisinde “Sinan Harmangil” karakteri ile büyük çıkış yakalamıştır. 2012 yılında, başrolünü Hatice Aslan ile paylaştığı “Vücut” filminde “İzzet Gündoğdu” karakterine hayat vermiştir. Aynı yıl DOT Tiyatrosu’nun “Beautiful Burnout/Süpernova” oyununda boksörü canlandırmış ve rolü için uzun süre boks eğitimi almıştır.

Hakan Kurtaş, 2013 yılında Arkadaşları Ulaş Tuna Astepe ve Efe Tunçer ile birlikte “Bir Aralık” isimli müzik grubunu kurmuş, grup adına şarkı sözleri yazmış, beste yapmış ve gitar çalmıştır. Ayrıca, “Meşakkat ve Karısı” adlı kısa filmde de rol almış ve film Akbank 9. Kısa Film Festivali'nde ‘Kurmaca Kısa Filmler’ kategorisinde yarışmıştır.

Editör: Mehmet Çetil