Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, K.B. yönetimindeki 80 KE 002 plakalı otomobil, Cengiz Topel Mahallesi'nde refüje çarparak devrildi. Araç refüje çarptıktan sonra ters döndü, bu sırada içinde bulunan sürücü ve yanındaki 2 kişi araçta sıkıştı.

Olay Yerine Müdahale

Kaza haberinin alınmasının ardından, 112 Acil Sağlık ekipleri, itfaiye ve polis ekipleri derhal olay yerine sevk edildi. Ekipler, sıkışan kişileri araçtan çıkarmak için çalışmalarına başladı.

Kurtarma Çalışmaları

İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda sürücü ve yanındaki diğer 2 kişi araçtan güvenli bir şekilde çıkarıldı. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla en yakın hastaneye sevk edildi.

Şehit Gökhan Özer Kimdir, Şehit Gökhan Özer nereli, Gökhan Özer nasıl şehit oldu, Osmaniyeli şehit kim? Şehit Gökhan Özer Kimdir, Şehit Gökhan Özer nereli, Gökhan Özer nasıl şehit oldu, Osmaniyeli şehit kim?

Yaralıların Durumu

Kazada yaralanan 3 kişinin sağlık durumlarıyla ilgili detaylı bilgi verilmedi, ancak acil sağlık müdahalesi gerektiren bir durumları olduğu belirtildi.

Sonuç ve İnceleme Süreci

Kazaya neyin sebep olduğu henüz netlik kazanmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaza sonrası trafikte herhangi bir aksama olmadığı bildirilirken, yetkililerin detaylı incelemeleri devam ediyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız