MİT'in Mahmur'da gerçekleştirdiği nokta operasyonunda kırmızı listede yer alan Azad Akıncı etkisiz hale getirildi MİT'in Mahmur'da gerçekleştirdiği nokta operasyonunda kırmızı listede yer alan Azad Akıncı etkisiz hale getirildi

Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Cemil Gündoğdu Kimdir?

Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Cemil Gündoğdu, aslen Bitlisli olup 43 yaşındaydı. Konya'nın Karatay ilçesindeki Yarma Jandarma Karakolu’nda komutan olarak görev yapmaktaydı. Disiplinli ve özverili çalışmalarıyla tanınan Gündoğdu, hem meslektaşları hem de bölge halkı tarafından saygı duyulan bir isimdi. Evli ve üç çocuk babası olan Gündoğdu, görevine ve ailesine olan bağlılığı ile biliniyordu.

Cemil Gündoğdu Neden Hayatını Kaybetti?

Cemil Gündoğdu, geçtiğimiz hafta geçirdiği beyin kanaması sonucu Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Gündoğdu, tedavi sürecinde hayatını kaybetti. Gündoğdu'nun ani ölümü, ailesi, meslektaşları ve sevenleri arasında derin bir üzüntüye sebep oldu.

Cemil Gündoğdu'nun Cenazesi Nerede Defnedildi?

Cemil Gündoğdu'nun cenazesi, Konya'dan uçakla memleketi Bitlis'in Adilcevaz ilçesine getirildi. Cenaze töreni, Gündoğdu'nun babaevinde alınan helalliğin ardından Abdurrahman Dede Mezarlığı'nda gerçekleştirildi. Törene ailesi ve yakınlarının yanı sıra Adilcevaz Kaymakamı Nurhalil Özçelik, çeşitli kurum amirleri, askeri yetkililer ve vatandaşlar katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Gündoğdu, toprağa verildi.

Editör: Murat Serdar Yıldız