AUZEF Üç Ders Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) öğrencilerinin merakla beklediği üç ders sınavı 14 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştiriliyor. Sınava giren öğrenciler, sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını ve sınavın soru kitapçığı ile cevap anahtarının yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Peki, 2024 AUZEF üç ders sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

AUZEF Üç Ders Sınavı Saat Kaçta Başlayacak?

AUZEF üç ders sınavı, bugün yani 14 Eylül 2024 Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak. Sınav, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi tarafından belirlenen merkezlerde uygulanacak. Sınava katılacak öğrencilerin sınav giriş belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

AUZEF Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

AUZEF sınavına katılacak olan öğrenciler, sınav giriş belgelerine http://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresinden ulaşabilirler. Bu belgeye, AKSİS kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yaparak erişilebilir. Sınav giriş belgesi, öğrencilerin sınav merkezi ve salon bilgilerini içerdiği için sınav gününde mutlaka yanında bulundurulması gereken bir belgedir.

AUZEF Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Ne Zaman Yayınlanacak?

AUZEF üç ders sınavının soru kitapçığı ve cevap anahtarının sınavın tamamlanmasının ardından gün içerisinde açıklanması bekleniyor. İstanbul Üniversitesi’nin resmi internet sitesi üzerinden bu bilgilere erişim sağlanacak. Adaylar, sınav soruları ve cevapları ile kendi cevaplarını karşılaştırarak sınav sonuçları hakkında bir fikir edinebilirler.

KPSS DHBT 2024 Sınav Giriş Belgesi Yayınlandı mı? Sınav Tarihi, Saat Kaçta ve Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak? Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavına İlişkin Tüm Detaylar KPSS DHBT 2024 Sınav Giriş Belgesi Yayınlandı mı? Sınav Tarihi, Saat Kaçta ve Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak? Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavına İlişkin Tüm Detaylar

AUZEF Üç Ders Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

AUZEF üç ders sınavının sonuçlarının ise sınavdan birkaç gün sonra açıklanması öngörülmektedir. Sonuçlar, İstanbul Üniversitesi’nin Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi internet sayfası üzerinden ilan edilecektir. Öğrenciler sonuçları, kişisel bilgileriyle sisteme giriş yaparak öğrenebilecekler.

Editör: Havva Andırır