Kocaeli'nin İzmit ilçesinde dün akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Saat 16.00 sıralarında Ömerağa Mahallesi'nde henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs, yarım saat içerisinde dört kişiyi bacaklarından bıçaklayarak kayıplara karıştı.

Olayın Seyri

İddiaya göre, saldırgan ilk olarak T.U. (17) isimli gençle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine T.U.'yu bıçaklayan saldırgan, yaklaşık 10 dakika sonra 200 metre mesafede bulunan Cumhuriyet Caddesi'nde bir kişiyi daha bıçakladı. Ardından 250 metre ilerideki Şahabettin Bilgisu Caddesi'ndeki bir kafede oturan bir başka kişiyi de bıçaklayan zanlı, son olarak Pertev Paşa Caddesi'nde bir kişiyi daha yaraladı.

PKK'ya üst düzey darbe nasıl gerçekleşti? Kırmızı ve gri kategoride aranan teröristler Hebun Piro Amed ve Botan etkisiz hale getirildi PKK'ya üst düzey darbe nasıl gerçekleşti? Kırmızı ve gri kategoride aranan teröristler Hebun Piro Amed ve Botan etkisiz hale getirildi

Yaralama21

Yaralıların Durumu ve Polis Soruşturması

Toplamda dört kişiyi bacağından bıçaklayarak yaralayan saldırgan, olay yerlerinden hızla uzaklaştı. Yaralılar, çevredeki vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Yetkililer, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını bildirdi.

Polis, saldırganın yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız