TFF tarafından ilişki videosu ifşası sonrası ömür boyu men cezası alan Elif Karaarslan, Beşiktaş ile Konyaspor arasındaki maçı izlemek üzere Tüpraş Stadı'na gitti. Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Konyaspor’u 2-0 mağlup etti. Maç sonrası Karaarslan, sosyal medya hesabından hakemleri eleştirerek dikkatleri üzerine çekti.

Maçta Neler Yaşandı?

Karşılaşmanın baş hakemliğini Kadir Sağlam yaparken, yardımcı hakemler Abdullah Bora Özkara ve Ali Can Alp, 4. hakem ise Çağdaş Altay oldu. Elif Karaarslan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, yardımcı hakemin ofsayt bayrağını kaldırmasını eleştirerek, "Yardımcı hakem ofsayt kaldıracak, bayrağını havaya kaldırıyor, orta hakem dönüp bakmıyor bile. Sonra indiriyor bayrağını tabi. Kadınlar şu ligde yardımcı hakemlik yapılmıyor ya, cidden çok yazık" ifadelerini kullandı.

Dudak dudağa görüntüler başlarına iş açtı! Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında neden soruşturma başlatıldı? Dudak dudağa görüntüler başlarına iş açtı! Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında neden soruşturma başlatıldı?

Elif Karaarslan2

Sosyal Medya Fenomenliği

Elif Karaarslan, ilişki videosu sonrasında sosyal medya fenomeni olma yolunda ilerliyor. Takipçi sayısının artmasıyla birlikte, geçtiğimiz haftalarda özel içerikleri için aylık 59,99 TL ücret talep eden bir abonelik sistemi başlattı. Bu durum, sosyal medyada farklı bir tartışma konusu haline geldi.

Uluslararası Dikkat Çekti

Karaarslan’ın hikayesi, uluslararası basında da yankı buldu. İspanyol gazetesi Marca, 24 yaşındaki hakemin durumunu manşetine taşıyarak, "Türk hakem Elif Karaarslan, bir menajerle ilişki videosu ortaya çıkması sonucu Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Komisyonu tarafından uzaklaştırma cezasına çarptırıldı. Ancak Türk hakem bunu açıkça reddetti. Masumiyeti için mücadele verirken futbolun ne kadar güzel olabileceğinin bir örneğini bırakıyor" ifadelerine yer verdi.

Editör: Havva Andırır