Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet'in bisikletle ekmek alıp eve dönüşü, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Sabah sporunu yapmasının ardından bisikletle evine dönerken görüntülenen Çenet'in bu hareketi, vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı.

Osmaniye’de Beyaz Eşya ve Elektrikli Ev Aletlerinde Yeni Trend: Alo Spot 1 Yıl Garantili Ürünlerle Hizmette Osmaniye’de Beyaz Eşya ve Elektrikli Ev Aletlerinde Yeni Trend: Alo Spot 1 Yıl Garantili Ürünlerle Hizmette

Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet Bisikletle Ekmek Alırken Görüntülendi

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Osmaniye Belediye Başkanı seçilen İbrahim Çenet'in spor yapmasının ardından bisikletle evine dönüşü, vatandaşların ilgisini çekti. Çenet'in, Osmaniye'nin plakası olan 80 numaralı formasıyla bisiklet kullandığı ve bir marketten ekmek alıp evine doğru yol aldığı anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Bu sade ve doğal hareketiyle Çenet, vatandaşların sempatisini kazandı.

Vatandaşlar Şaşkınlığını Gizleyemedi

Görüntülerde Çenet'in bisiklet sürmesi ve yanında asılı duran ekmek poşeti, vatandaşların dikkatini çekti. Zaman zaman yurt dışındaki siyasetçilerin benzer şekilde sade ve doğal davranışlarının sosyal medyada gündem olduğu düşünüldüğünde, Osmaniye Belediye Başkanı'nın bu hareketi de büyük ilgi gördü. Vatandaşlar, başkanlarının böylesine samimi ve sade bir davranış sergilemesini takdir etti.

Başkan Çenet'in Sadelik ve Samimiyeti

Seçimlerin ardından sürekli olarak vatandaşlarla iç içe olan İbrahim Çenet, halı sahada futbol oynayarak, yeni yapılan asfaltın üzerinde top sektirerek, çocuklarla topaç oynayarak gönülleri fethetmişti. Bu doğal ve samimi tavırlar, halk arasında sevgi ve güven duygularını artırdı. Başkan Çenet'in bisikletle ekmek alırken sergilediği bu davranış da, halk nezdinde olumlu bir izlenim bıraktı.


 

Editör: Havva Andırır