Son dönemde İnci Taneleri dizisindeki Dilber rolüyle büyük bir çıkış yakalayan Hazar Ergüçlü, sevgilisi DJ Artz sahne adını kullanan Efe Çelik ile tatil yapıyor. Ergüçlü'nün tatilde sevgilisiyle paylaştığı pozlar, sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Hazar Ergüçlü Ve Dj Artz

Halk Plajında Romantik Anlar

Dizisinin sezon finali yapmasının ardından tatil için soluğu sevgilisiyle halk plajında alan Hazar Ergüçlü, güneşin ve denizin tadını çıkardı. Ergüçlü, bikinisiyle sevgilisine verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaştı. Bu romantik anlar, hayranları tarafından kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

"Hep Mutlu Ol" Yorumları

Güneşlenirken sevgilisiyle de pozlar veren Ergüçlü'ye hayranları, "Hep mutlu ol" yorumları yaptı. Kendisinden 19 yaş büyük olan yönetmen Onur Ünlü'den ayrıldıktan sonra DJ Artz ile yeni bir aşka yelken açan güzel oyuncu, ilişkisiyle gündeme gelmeye devam ediyor.

Hazar Ergüçlü Ve Dj Artz 1

"Çok Güzel Gidiyor, Mutluyuz"

Geçtiğimiz günlerde ilişkisi hakkında konuşan Hazar Ergüçlü, "Çok güzel gidiyor, mutluyuz" ifadelerini kullanmıştı. Sevgilisiyle birlikte geçirdiği tatil anlarını paylaşmaya devam eden Ergüçlü, hayranlarından büyük destek görüyor.

MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan? MasterChef 2024'te Bu Haftanın 7. Eleme Adayı Kim Oldu? Eleme Potasına Giren Son Yarışmacı Hangi Takımdan?

Hazar Ergüçlü Ve Dj Artz 2

Hazar Ergüçlü Kimdir?

Son dönemde rol aldığı İnci Taneleri dizisiyle dikkat çeken Hazar Ergüçlü, başarılı performansı ve güzelliği ile büyük bir hayran kitlesine sahip. Yeni projeleri ve özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Ergüçlü, kariyerindeki başarısını sürdürüyor.

Editör: Zeliha YAKUT