Kış döneminde dizi izlemeyi sevenlerin önemli tercihlerinden biri olan "İnci Taneleri" dizisi, sezon boyunca izleyicilerin büyük ilgisini topladı. Dizinin başrol oyuncusu Hazar Ergüçlü, canlandırdığı "Dilber" karakteriyle özellikle pavyondaki sahneleriyle öne çıktı. Dizinin tatile girmesini fırsat bilen Ergüçlü, sevgilisi Efe Çelik ile birlikte İspanya’nın ünlü tatil bölgesi Costa del Sol’da tatil yapıyor.

Hazar Ergüçlü Bikinisi (4)

Ahu Tuğba'nın Cenazesi Türkiye'ye Ne Zaman Ulaşacak? Kızı Anjelik Alejnatij'in 'Annemi Çürüttüler' Açıklaması ve Defin Tarihi Hakkında Tüm Detaylar Ahu Tuğba'nın Cenazesi Türkiye'ye Ne Zaman Ulaşacak? Kızı Anjelik Alejnatij'in 'Annemi Çürüttüler' Açıklaması ve Defin Tarihi Hakkında Tüm Detaylar

Tatil Keyfi Costa del Sol'da

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, sevgilisi Efe Çelik ile birlikte İspanya'nın gözde tatil bölgesi Costa del Sol'da tatil yapıyor. Tüm sezonun yorgunluğunu Costa del Sol'un güzel plajlarında atan Ergüçlü, bikinili pozlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Hazar Ergüçlü Bikinisi (2)

Sosyal Medyada Büyük İlgi

Ergüçlü'nün tatil pozları, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve beğeni yağmuruna tutuldu. Hayranlarından olumlu geri dönüşler alan ünlü oyuncu, tatil anılarını paylaşmaya devam ediyor.

Hazar Ergüçlü Bikinisi (3)

"İnci Taneleri" Dizisinin Başarısı

Kış döneminde büyük bir izleyici kitlesine ulaşan "İnci Taneleri" dizisi, başrol oyuncusu Hazar Ergüçlü'nün performansıyla da dikkat çekti. Dizinin tatile çıkmasıyla birlikte Ergüçlü, sezonun yorgunluğunu İspanya'da dinlenerek atıyor.

Editör: Zeliha YAKUT