Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler, en çok yıkıma uğrayan yer olarak Hatay'ı gösterdi. Bu felaketin ardından yaklaşık 25 bin kişi hayatını kaybetti. Hassa ilçesinde yaşayan 42 yaşındaki Halil Topal da bu felaketin kurbanlarından biri oldu. Depremde evini ve iş yerini kaybeden Topal, geçimini sağlamak için kendi imkanlarıyla kurduğu çadırda araç tamiri yapmaya devam ediyor.

Çadır Altında Hayat Mücadelesi

Halil Topal, yaşadığı felaketin ardından çadır altında yaşam mücadelesi veriyor. Kendi imkanlarıyla kurduğu çadırda araç tamiri yaparak geçimini sürdüren Topal, "9 aydır çadır altında hizmet veriyorum ve bir an önce eski hayatıma geri dönmek istiyorum" diyor.

1.20 faizli konut kredisi başvuru ekranı || 2024 düşük faizli kredi nasıl alınır, başvuru şartları ne? 1.20 faizli konut kredisi başvuru ekranı || 2024 düşük faizli kredi nasıl alınır, başvuru şartları ne?

Geçimini Çadır Altında Sağlıyor

6 Şubat depremlerinde evi ve iş yerinin yıkıldığını belirten Topal, "Böyle bir çadırın altında imkanım oldukça arabaları tamir etmeye çalışıyorum. Hizmetimi elimden geldiğince devam ettirmeye çalışıyorum. Bir an önce evime ve dükkanıma kavuşmak istiyorum" şeklinde konuşuyor.