Club Brugge - Dortmund maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Club Brugge - Dortmund maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Club Brugge - Dortmund maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Club Brugge - Dortmund maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Mustafa İlker Coşkun, Türk futbol hakemliği ile tanınan bir isimdir. 1979 yılında Ankara'da doğmuş olan Coşkun, futbol hakemliği kariyerine 1997 yılında başlamıştır. Özellikle alt liglerdeki görevleri ile dikkat çekmiş, 2006 yılında ilk kez birinci hakem olarak görev almıştır.

Mustafa İlker Coşkun Kaç Yaşında ve Nereli?

1979 yılında doğan Mustafa İlker Coşkun, 2024 itibarıyla 45 yaşındadır. Ankara doğumlu olan Coşkun, futbol hakemliği kariyerinde önemli bir yere sahiptir.

Mustafa İlker Coşkun'un Mesleği Nedir?

Mustafa İlker Coşkun, profesyonel bir futbol hakemidir. Hakemlik kariyerine 1997 yılında başlamış, 2003 yılından itibaren genellikle 4. hakem olarak görev almıştır. 13 Ağustos 2006 tarihinde, Çaykur Rizespor - Sivasspor maçıyla birinci hakem olarak görev yapmıştır ve bu maçta 4 sarı kart göstermiştir.

Süper Lig'deki Performansı Nasıldı?

Mustafa İlker Coşkun, 2011-2012 sezonunda Süper Lig'de 5 maç yönetti. Bu maçlarda 23 sarı kart ve 1 kırmızı kart göstermiştir. Ayrıca, 2012-2013 sezonunun ilk maçı olan Akhisar - Eskişehirspor karşılaşmasında da 1. hakem olarak görev yapmıştır.

Mustafa İlker Coşkun'un hakemlik kariyeri, futbol dünyasında önemli bir yere sahip olup, özellikle Süper Lig'deki performansı ile dikkat çekmiştir.

Editör: Mehmet Çetil