Usta Oyuncu Tuluğ Çizgen’in Bakım Evindeki Hali Sevenlerini Üzdü! Perihan Abla’nın Unutulmaz İsmi Sosyal Medyada Neden Gündem Oldu? Usta Oyuncu Tuluğ Çizgen’in Bakım Evindeki Hali Sevenlerini Üzdü! Perihan Abla’nın Unutulmaz İsmi Sosyal Medyada Neden Gündem Oldu?

MasterChef Türkiye 2024 sezonunda, yarışmanın dikkat çeken isimlerinden Hakan Dündar, eleme turunda kaybederek yarışmaya veda etti. Hakan, son tura kalmasına rağmen şeflerin değerlendirmeleri sonucunda en başarısız tabakla elenmek zorunda kaldı. Eleme sürecinin ardından sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Nigar ile Yaşanan Gerilim Neden Gündeme Geldi?

Hakan’ın elenmeden önce yaşadığı en büyük gerilim, yarışmacı Nigar ile arasında geçen olaylarla ilgiliydi. Alışveriş listesi krizi sonrasında Nigar’ın yaptığı açıklamalar Hakan tarafından ciddiye alınmadı. Hakan, Nigar’ın açıklamalarını eleştirerek, “Komik geliyor bana. Gayet de isteyerek bilinerek yapılan bir şey” ifadelerini kullandı. Bu tartışmanın ardından, Hakan’ın Nigar’ın eşi tarafından tehdit mesajları aldığı ortaya çıktı. Yaşanan bu olaylar, Hakan’ın yarışma süresince sıkça gündeme gelmesine yol açtı.

1200Xauto (30)

Eleme Sonrası Hakan’ın Açıklamaları Neler?

Eleme sonrası Hakan Dündar, sosyal medya üzerinden hem destekçilerine hem de Acun Medya'ya teşekkür etti. Ancak, yaptığı açıklamalarda maruz kaldığı olumsuz durumları da dile getirerek sitem etti. "Bazı olaylardan başından beri uzak durmaya çalıştım ancak üzerime yapıştırılan hırsız yaftası ve yöneltilen tehditler beni gerçekten yordu. Sosyal medyada yapılan hakaretler ve kadın düşmanı gibi oluşturulan yanlış algılar acımasızca" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

1200Xauto (31)

Sosyal Medyada Tepkiler Nasıldı?

Hakan’ın elenmesi sosyal medyada geniş yankı buldu. İzleyiciler, bu duruma dair iki farklı görüş belirtti. Bir kısım seyirci, Hakan’ın elenmesini olumlu karşılayarak “İyi oldu” yorumunu yaparken, diğerleri ise “Hak etmedi” şeklinde tepkiler verdi. Bu durum, yarışmanın seyircilerinin Hakan’a olan duygu ve düşüncelerinin ne kadar farklı olduğunu gösterdi.

Editör: Havva Andırır