Güvenlik kaynakları, Kayseri'de yaşanan olaylar hakkında hangi provokatif ve dezenformasyon içerikli paylaşımların yapıldığını açıkladı mı? PKK/KCK ve FETÖ/PDY destekçisi sosyal medya hesaplarının tespit edildiği belirtildi mi?

Provokatif ve Dezenformasyon Paylaşımları Hangi Hesaplardan Yapıldı?

Güvenlik kaynakları, Kayseri'de Suriyeli bir kişinin Suriyeli bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiaları üzerine çıkan olayları provoke eden sosyal medya hesaplarında terör örgütü bağlantıları tespit edildiğini duyurdu mu? Bu hesapların bazıları PKK/KCK, bazıları FETÖ/PDY müzahiri olarak belirlendi mi?

Kayseritaciz.44787

Türkiye Düşmanı Unsurlar Nerelerde Tespit Edildi?

Kayseri’den sonra Hatay, Gaziantep, Konya, Bursa ve İstanbul başta olmak üzere 22 ilde devam eden olaylarda, Suriye’nin kuzeyinde Türk güçlerinin kontrolü altındaki bölgelerde halkın gerilmesine katkı sağlayan Türkiye düşmanı unsurlar tespit edildi mi? Güvenlik kaynakları, Amerika ve Almanya bağlantılı şahısların da bulunduğunu belirtti mi?

Kayseritaciz.4478555

Sosyal Medya Üzerinden Yapılan Provokasyonların Hedefi Ne?

Sosyal medya üzerinden huzuru bozmaya yönelik hareket eden unsurların terör örgütleri ile bağlantıları tespit edildi mi? Bu hesapların bağımsız olarak hareket etmedikleri, provokatif eylemlerin artmasını sağlayan hesapların bağlı oldukları örgütlerce maşa olarak kullanıldığı belirtildi mi?

Karadağ'dan Türkiye’ye iade edilen Suç örgütü lideri Binali Camgöz kimdir, nereli, kaç yaşında? Karadağ'dan Türkiye’ye iade edilen Suç örgütü lideri Binali Camgöz kimdir, nereli, kaç yaşında?

Kayseri 1

Terör Örgütlerinin Türkiye Karşıtı Hareketleri Nasıl Yönlendiriliyor?

Terör örgütlerinin Türkiye karşıtı hareketlerde başka dış odaklar tarafından yönetildiği değerlendirildi mi? En küçük olayın sosyal medya aracılığı ile halkı provoke ederek iç huzuru kaçırmaya yönelik kullanıldığı tespit edildi mi? Terör örgütlerinin, ülkede kargaşa ortamı oluşturmak hedefi doğrultusunda aparat olarak kullanıldığı müşahede edildi mi?

Editör: Murat Serdar Yıldız