Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun atölyesi, son zamanlarda moda dünyasının ve sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Şimdi ise ünlü modacı, Evrim Akın'ın sunuculuğunu yaptığı 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' programına konuk olarak atölyesinin kapılarını açtı. Bu ziyaret sırasında Saraçoğlu'nun atölyesindeki detaylar ve yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

Şehir Manzaralı Atölye ve Özgün Mobilya Tercihleri

Saraçoğlu'nun atölyesi, şehir manzaralı ve ferah bir mekân olarak görüntülendi. Modacının mobilya tercihi ise hem taşlı ışıltılı hem de spor parçalardan yana oldu. Saraçoğlu'nun tarzı, atölyesine de yansıyarak dikkat çeken bir atmosfer oluşturdu.

Teşkilat 5. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın Oynadığı Yeni Hikaye Altay’dan Tuna’ya Ne Anlatıyor? Teşkilat 5. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı: Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat’ın Oynadığı Yeni Hikaye Altay’dan Tuna’ya Ne Anlatıyor?

Modacının Özgün Stil Detayları

Atölyede dikkat çeken detaylardan biri de camın önünde yer alan gri chester koltuktu. Koltuğun sadeliğini, kırmızı ve lacivert renklerdeki desenli kırlentlerle renklendiren Saraçoğlu, atölyesine özgü bir atmosfer oluşturdu.

Gülşah Ev1

Görkemli Detaylar ve Sohbetler

Saraçoğlu'nun atölyesinde, gümüş ve altın renklerde ışıldayan bir boy aynası ve merdiven altındaki boşluğa yerleştirilen minyatür berjer ve sehpa gibi görkemli detaylar bulunuyor. Evrim Akın'la yapılan sohbet sırasında, modacının kişisel detaylarına da değinildi.

Gülşah Ev3

Modacının Özel Yaşamına Dair Açıklamalar

Saraçoğlu, sohbet sırasında kişisel konulara da değindi. Zayıflama ve estetik operasyonlar gibi konular hakkında samimi açıklamalarda bulunan modacı, Evrim Akın'ın şaşkınlığını da üzerinde topladı.

Gülşah AtolyeGöz Kamaştıran Bir Atölye

Gülşah Saraçoğlu'nun atölyesi, özgün tarzı ve göz alıcı detaylarıyla dikkat çekiyor. Ünlü modacının Evrim Akın ile yaptığı program, moda tutkunları ve takipçileri tarafından merakla bekleniyor. Bu ziyaret, modacının özel yaşamına dair de ilginç detayları gün yüzüne çıkardı.
 

Editör: Havva Andırır