Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor? Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor?

Güldür Güldür Show'un sezon finali, izleyicileri yine ekran başına kilitlemeyi başardı. Uzun yıllardır Türk televizyonlarının en sevilen ve en uzun soluklu komedi programlarından biri olan Güldür Güldür Show, bu sezon da birbirinden eğlenceli skeçler ve sürprizlerle dolu bölümleriyle izleyicileri gülme krizine soktu. Sezon finali ise, özellikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun taklidine yer verilmesiyle dikkat çekti.

Güldür Güldür Show'un Sezon Finalinde İmamoğlu Taklidi

Güldür Güldür Show'un sezon finalinde, daha önce de programda yer alan ve büyük beğeni toplayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun taklidine yeniden yer verildi. İmamoğlu'nun ses tonu, jestleri ve tavırları ustalıkla canlandırılarak izleyicilere komik anlar yaşatıldı. Bu taklit skeci, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı ve izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Güldür Güldür Show Programın Geniş Yankıları

Güldür Güldür Show'un sezon finali, sosyal medyada da büyük konuşuldu. İzleyiciler, programın eğlenceli ve komik içeriğini ve özellikle İmamoğlu taklidini çok beğendi. Program, izleyiciler tarafından Twitter ve diğer sosyal medya platformlarında trend topic listesine girmeyi başardı. İzleyiciler, programın yaratıcı skeçlerini ve başarılı oyunculuk performanslarını övgüyle dile getirdi.

Editör: Murat Serdar Yıldız