Aston Villa - Manchester United maçı ne zaman saat kaçta? (06 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Aston Villa - Manchester United maçı ne zaman saat kaçta? (06 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında, Göztepe ile Sivasspor karşı karşıya geliyor. İzmir temsilcisi Göztepe, evinde Sivasspor'u konuk edeceği bu önemli karşılaşma, 5 Ekim Cuma günü saat 16.00’da Gürsel Aksel Stadı'nda gerçekleştirilecek.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Göztepe-Sivasspor mücadelesi, beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak. Bu da futbolseverler için maçı izleme fırsatı sunacak. Özellikle iki takımın da ligdeki durumları göz önüne alındığında, bu karşılaşma büyük bir önem taşıyor.

Super Lig Dg Sivasspor 1 Fenerbahce Ilk Yari 0E6127F

Göztepe'nin Lig Durumu ve Son Performansı Nedir?

Göztepe, ligde 9 puanla 7. sırada yer alıyor. Son maçında Samsunspor'a 4-3 mağlup olan İzmir ekibi, bu karşılaşmada hata yapmak istemiyor. Göztepe'de Romulo, Juan ve Djalma Silva gibi oyuncuların performansları dikkat çekiyor. Bu oyuncuların, takımın hücum gücünü artırması bekleniyor.

T25 Goz Goz Costu Bir Kere 1 49

Sivasspor'un Durumu ve Hedefleri Neler?

Sivasspor ise 8 puanla 12. sırada bulunuyor. Son lig maçında Başakşehir'e 2-1 kaybeden ekip, deplasmandan galibiyetle ayrılarak moral bulmayı hedefliyor. Ancak takımda Manaj, Alaaddin Okumuş ve Emre Gökay gibi oyuncular sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Sivasspor'un en golcü oyuncusu Uros Radakovic ise şu ana kadar 2 gol kaydetti.

Editör: Mehmet Çetil