Göztepe, Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında Gençlerbirliği'ni konuk ederek Süper Lig'e yükselme yolunda önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Sezon başından beri Süper Lig'e yükselme hedefiyle mücadele eden Göztepe, bu maçtan galibiyetle ayrılarak doğrudan Süper Lig'e yükselen ikinci takım olma şansını yakalayacak.

GÖZTEPE - GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Göztepe - Gençlerbirliği maçı, 28 Nisan Pazar günü saat 16:00'da Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak.

GÖZTEPE - GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI HANGİ KANALDA?

Maç, beIN Sports Max 1 ve TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Aziz Yıldırım aday oldu, Sadettin Saral adaylıktan neden çekildi? Aziz Yıldırım aday oldu, Sadettin Saral adaylıktan neden çekildi?

Göztepe Galibiyetle Süper Lig'e Yükselebilir

Göztepe, bu maçı kazanması halinde Eyüpspor'un ardından doğrudan Süper Lig'e yükselen ikinci takım olacak. Son 3 haftaya 63 puanla giren Göztepe'nin en yakın rakipleri Ahlatcı Çorum FK (55 puan) ve Sakaryaspor (54 puan).

ÇORUM VE SAKARYASPOR TAKİPTE

Ahlatcı Çorum FK, kalan 3 maçını kazanması halinde Göztepe'yi geçerek Süper Lig'e yükselme şansına sahip olacak. Sakaryaspor ise kalan maçlarını kazanarak ve averaj farkıyla Göztepe'yi geride bırakması durumunda Süper Lig'e yükselebilecek.

GÖZTEPE - GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI HAKEMLERİ

Göztepe - Gençlerbirliği maçını Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Yardımcı hakemler ise Ömer Lütfü Aydın ve Mahmut Gülle olacak.