İtalya Serie A'nın beşinci haftasında Genoa, güçlü rakibi Juventus'u konuk ediyor. Bu önemli karşılaşma, 28 Eylül Cumartesi günü saat 19:00'da Luigi Ferraris Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Maç Hangi Kanallarda Yayınlanacak?

Genoa - Juventus maçı, S Sport Plus ve S Sport 2 kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu çekişmeli mücadelenin heyecanını ekranlarından takip edebilecekler.

Süper Lig || Antalyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, nerde, saat kaçta, hangi kanalda? Antalyaspor - Fenerbahçe muhtemel 11'ler Süper Lig || Antalyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, nerde, saat kaçta, hangi kanalda? Antalyaspor - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Takımların Lig Durumu Nasıldır?

Beşinci haftanın sonunda, Juventus 9 puanla ligde 5. sırada yer alırken, Genoa 5 puanla 16. sırada bulunuyor. Juventus, bu maçı kazanarak üst sıralara tırmanmayı hedeflerken, Genoa'nın amacı evinde güçlü rakibi karşısında sürpriz bir galibiyet elde etmek.

Genoahjghjgh

Kenan Yıldız Maçta Olacak mı?

Juventus'ta sakatlıkları nedeniyle Arkadiusz Milik, Timothy Weah ve Vasilije Adzic maç kadrosunda yer almayacak. Ancak milli futbolcu Kenan Yıldız'ın sakatlık durumu olmadığı için maça ilk 11'de başlaması bekleniyor. Kenan'ın formda olması, Juventus'un hücum gücünü artıracaktır.

Editör: Mehmet Çetil