Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK, kendi sahasında Trabzonspor'u konuk ediyor. Bu mücadele, her iki takım için de büyük bir önem taşıyor. Peki, maç ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar.

Gaziantep FK - Trabzonspor Maçı Ne Zaman?

Gaziantep FK - Trabzonspor maçı, 23 Eylül 2024 tarihinde, saat 20:00’de başlayacak. Mücadele, Gaziantep Stadyumu'nda gerçekleşecek ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu önemli karşılaşmayı ekran başında izleme fırsatı bulacaklar.

Gaziantep Fk Trabzonspor Maçı 3

Trabzonspor'un Son Durumu Nedir?

Şenol Güneş yönetiminde çıktığı iki karşılaşmada beraberlik alan Trabzonspor, Gaziantep FK deplasmanında üç puan elde etmeyi hedefliyor. Bordo-mavili ekip, sezonun başlangıcında taraftarlarını hayal kırıklığına uğratarak ligde 4 maçta 4 beraberlik alarak 13. sırada yer aldı. Trabzonspor, bu maçta Denis Draguş, Simon Banza, Cihan Çanak, Nwakaeme ve Orsic gibi oyuncularının formunu artırmasını bekliyor.

Gaziantep FK'nın Hedefleri Neler?

Selçuk İnan yönetimindeki Gaziantep FK, sezonun ilk 4 maçında yalnızca 1 galibiyet elde etti. Düşme potasında bulunan Gaziantep, Trabzonspor karşısında kazanarak bu durumdan kurtulmayı amaçlıyor. Şu an 16. sırada yer alan Gaziantep FK, bu kritik maçı taraftarının desteğiyle kazanmayı hedefliyor.

Milli basketbolcu Asım Pars kimdir, aslen nereli, kaç yaşındaydı? Asım Pars neden öldü hastalığı neydi? Milli basketbolcu Asım Pars kimdir, aslen nereli, kaç yaşındaydı? Asım Pars neden öldü hastalığı neydi?

Gaziantep Fk Trabzonspor Maçı-2

Muhtemel 11'ler

Karşılaşma öncesinde her iki takımın muhtemel 11’leri de belli oldu. Gaziantep FK'nın muhtemel 11’i şu şekilde: Dioudis, Ertuğrul, Viyana, Saborit, Emre, Maxim, Ndiaye, Kozlowski, Okereke, Lungoyi, Kodro. Trabzonspor'un muhtemel 11’i ise: Uğurcan, Malheiro, Serdar, Denswil, Eren, Okay, Mendy, Bardhi, Cihan, Nwakaeme, Banza.

Editör: Havva Andırır