Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın Annesi Halise Küçükkaya Kimdir?

Halise Küçükkaya, gazeteci İsmail Küçükkaya’nın annesidir. Hayatı hakkında detaylı bilgi bulunmamakla birlikte, Halise Küçükkaya'nın genç yaşta Yunus Küçükkaya ile evlendiği bilinmektedir. Bu evlilikten dört çocuğu, iki kız ve iki erkek, olmuştur. Çift daha sonra yollarını ayırmış ve boşanmıştır.

Halise Küçükkaya Ki̇mdi̇r, Aslen Nereli Ka

Halise Küçükkaya Nereli ve Kaç Yaşındaydı?

Halise Küçükkaya’nın doğum yeri ve yaşı hakkında net bilgi bulunmamaktadır. Ancak, yaşadığı trajik olay sonrası, Antalya’da denizde boğularak hayatını kaybettiği bilinmektedir.

Halise Küçükkaya’nın Ölüm Haberi Nasıl Duyuldu?

Halise Küçükkaya’nın denizde boğularak hayatını kaybettiği haberi, çeşitli medya organları ve sosyal medya platformlarında geniş yankı buldu. Özellikle CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in sosyal medya üzerinden yayımladığı taziye mesajı, kamuoyunda geniş bir etki yarattı. Başkan Özgür Özel, İsmail Küçükkaya'ya olan başsağlığı dileklerini ileterek, haberi yeni aldığını ve büyük bir üzüntü duyduğunu belirtti.

Şehit polis memuru Olgun Sandalcı kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Olgun Sandalcı nasıl şehit oldu? Şehit polis memuru Olgun Sandalcı kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Olgun Sandalcı nasıl şehit oldu?

Halise Küçükkaya1414

Gazeteci İsmail Küçükkaya Kimdir?

İsmail Küçükkaya, 1972 yılında Kütahya’nın Simav ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğrenimini Kütahya’da tamamladıktan sonra, üniversite eğitimi için Ankara’ya gitmiştir. Gazi Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olan Küçükkaya, 1991 yılında Hürriyet Gazetesi’nde muhabir olarak gazetecilik kariyerine başlamıştır. Daha sonra Sabah ve Star gazetelerinde çalışmış, 2000 yılında Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlamıştır. 2003'te aynı zamanda SkyTürk TV’nin Ankara temsilcisi görevini üstlenmiştir. 2005-2008 yılları arasında Akşam Gazetesi'nin Ankara temsilciliğini yapmış, 2008 yılında ise gazetenin genel yayın yönetmenliğine getirilmiştir. 2013 yılında Gezi Parkı olayları sırasında bu görevden alınmış, aynı yıl Fox TV’de “Çalar Saat” programının sunuculuğunu üstlenmiştir.

Editör: Murat Serdar Yıldız