Çekya - Ukrayna maçı şifresiz mi? Çekya - Ukrayna maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Uluslar Ligi) Çekya - Ukrayna maçı şifresiz mi? Çekya - Ukrayna maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (UEFA Uluslar Ligi)

Galatasaray’ın yeni sezon öncesinde transfer gündeminde yer alan Hırvat orta saha oyuncusu Nikola Vlasic’in kariyeri futbolseverler tarafından merak ediliyor. Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olan Vlasic, on numara olarak görev yapmakta olup sağ ve sol kanatlarda da forma giymektedir. İşte, Nikola Vlasic’in detaylı kariyer özeti…

Nikola Vlasic Kimdir?

Nikola Vlasic, 4 Ekim 1997 tarihinde Hırvatistan’da doğmuştur. Futbol kariyerine genç yaşlarda Omladinac Vranjic takımında başlamış, ardından Hajduk Split altyapısına katılmıştır. 2010-2014 yılları arasında Hajduk Split’in çeşitli yaş gruplarında oynayan Vlasic, bu dönemde yetenekleriyle dikkat çekmiştir.

Galatasaray Hatayspor Maçı02202

Nikola Vlasic’in Kariyerinde Hangi Takımlarda Oynadı?

Nikola Vlasic’in profesyonel futbol kariyeri, 2014 yılında Hajduk Split’in A takımına yükselmesiyle başlamıştır. 2016 yılında CSKA Moskova’ya transfer olan Vlasic, burada başarılı performansıyla tanınmış ve Avrupa'nın önemli liglerinde tecrübe kazanmıştır.

2018 yılında Everton’a transfer olan Vlasic, İngiliz kulübüyle kısa bir süre geçirmiş, sonrasında West Ham United’a transfer olmuştur. West Ham’daki performansı ile öne çıkan Vlasic, 2022-2023 sezonunda Torino’ya transfer olmuştur. Torino forması altında, 2023-2024 sezonunda toplam 35 maça çıkmış ve 3 gol, 2 asistlik bir katkı sağlamıştır.

Nikola Vlasic’in Transfer Detayları ve Sözleşme Durumu

Nikola Vlasic, 2023-2024 sezonunda West Ham United’dan 10.60 milyon Euro bonservis bedeliyle Torino’ya transfer olmuştur. İtalyan kulübü ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 tarihine kadar devam etmektedir. Vlasic’in piyasa değeri en yüksek seviyeye 2020-2021 sezonunda, 30 milyon Euro ile ulaşmıştır.

Uluslararası Performansı

Hırvatistan Milli Takımı ile de başarılı bir kariyere sahip olan Vlasic, milli takım formasıyla 56 maçta görev almış ve 8 gol atma başarısı göstermiştir. Bu performansı, onun uluslararası alanda da önemli bir oyuncu olduğunu kanıtlamaktadır.

Nikola Vlasic’in Galatasaray’a transfer olacağı iddiaları, futbolseverler arasında büyük ilgi uyandırırken, oyuncunun geçmiş performansı ve uluslararası deneyimi, onun potansiyel katkısını göstermektedir.

Editör: Zeliha YAKUT