Real Madrid-Stuttgart maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Real Madrid-Stuttgart maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Real Madrid-Stuttgart maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Real Madrid-Stuttgart maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Galatasaray'ın sağ bek arayışlarında adı geçen Trai Hume, İngiltere Championship takımlarından Sunderland forması giyen başarılı bir futbolcu olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Kuzey İrlandalı oyuncu, futbol kariyerine Ballymena United FC ve Linfield FC altyapılarında başladı. 2019 yılında Linfield U19 takımına yükselen Hume, 2020-21 sezonunda Ballymena United FC'ye kiralık olarak transfer oldu ve burada forma şansı buldu.

Galatasaray’ın Gözdesi Trai Hume Kariyeri

Trai Hume, yükselişini 2021-2022 sezonunda İrlanda Premier Lig takımlarından Linfield FC'den Sunderland'a transfer olarak sürdürdü. Sunderland, Hume'u 240 bin Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattı. İngiltere Championship'te geçen sezon 46 maça çıkan Hume, 1 gol atıp 1 asist yaparak takımına katkı sağladı. Toplamda kariyerinde 136 maçta görev alan Hume, bu maçlarda 11 gol atıp 10 asist yapma başarısını gösterdi. Ayrıca, saha içinde disiplinli bir oyuncu olarak 23 sarı kart ve 1 kırmızı kart gördü.

Çok Yönlü Oyuncu Profili

Trai Hume, sahip olduğu güçlü fiziği ve etkili sağ ayağıyla dikkat çekerken, sağ bek pozisyonunun yanı sıra stoper ve sol bek mevkilerinde de görev yapabiliyor olmasıyla da biliniyor. Bu özellikleriyle Galatasaray gibi büyük takımların transfer radarına giren Hume'un güncel piyasa değeri ise 7 milyon Euro olarak belirtiliyor.

Editör: Havva Andırır