Kobbie Mainoo kimdir? Kobbie Mainoo nereli, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı? Kobbie Mainoo kimdir? Kobbie Mainoo nereli, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Galatasaray - Parma Karşılaşması ne zaman, saat kacta?

Galatasaray, 2024-2025 sezonu öncesi hazırlık maçları kapsamında 5. ve son karşılaşmasını İtalya Serie A takımlarından Parma ile oynayacak. Bu önemli hazırlık maçı, 27 Temmuz Cumartesi günü saat 21:15'te başlayacak. Maç, Avusturya'nın Raiffeisen Arena stadyumunda gerçekleştirilecek.

Galatasaray - Parma Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Galatasaray ve Parma arasındaki bu hazırlık maçı, D Smart ve D-Smart Go ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Taraftarlar, karşılaşmayı bu kanallardan takip edebilir.

Galatasaray'ın Hazırlık Maçlarındaki Performansı

Galatasaray, hazırlık dönemi boyunca farklı sonuçlar aldı. İlk maçında LASK Linz’e 3-2 mağlup olan Sarı-Kırmızılılar, ikinci maçında Fortuna Düsseldorf'a 5-2 yenildi. Üçüncü hazırlık maçında Slovak ekibi Trencin’i 4-1'lik skorla geçen Galatasaray, son olarak İtalyan ekibi Lecce'yi 2-1 mağlup ederek hazırlık sürecinde bir galibiyet daha elde etti.

Mauro Icardi ve Elias Jelert'in Durumu

Son hazırlık maçında Lecce karşısında ikinci yarıda oyuna dahil olan Mauro Icardi’nin, Parma maçında ilk 11'de başlaması bekleniyor. Ayrıca, milli oyuncular Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakçı ve Barış Alper Yılmaz’ın da bu maçta süre alması öngörülüyor. Galatasaray’ın yeni transferlerinden Elias Jelert’in de, Okan Buruk’un şans vermesi durumunda bu maçta ilk kez sarı-kırmızı formayı giymesi bekleniyor.

Editör: Mehmet Çetil