Beşiktaş - Buducnost basketbol maçı yayın linki, TRT Spor Yıldız ŞİFRESİZ! Beşiktaş - Buducnost basketbol maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Beşiktaş - Buducnost basketbol maçı yayın linki, TRT Spor Yıldız ŞİFRESİZ! Beşiktaş - Buducnost basketbol maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Yunan ekibi PAOK ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı takım, bu önemli mücadelede 319. Avrupa kupası maçına çıkacak. Ancak Galatasaray, bu maçta bazı önemli eksikliklerle sahaya çıkacak. Peki, Galatasaray - PAOK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar.

Galatasaray - PAOK Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Galatasaray ile PAOK arasındaki UEFA Avrupa Ligi maçı, 25 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 22:00'de başlayacak. Bu kritik karşılaşma, taraftarların büyük bir heyecanla beklediği bir mücadele olacak. Taraftarlar, takımlarının Avrupa serüveninde önemli bir başlangıç yapmasını umuyor.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bu önemli mücadele, Türkiye'deki futbolseverler için TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. Böylece taraftarlar, takımlarının maçını rahatlıkla izleyebilecekler. TRT 1, Galatasaray - PAOK karşılaşmasını naklen yayınlayarak futbolseverlere bu önemli maçı takip etme imkanı sunacak.

Galatasaray’ın Kadrosunda Hangi Eksikler Var?

Galatasaray, PAOK karşısında Fernando Muslera, Hakim Ziyech ve Roland Sallai'den yoksun olacak. Kaleci Muslera, UEFA tarafından aldığı üç maçlık ceza nedeniyle bu mücadelede forma giyemeyecek. Diğer yandan, Ziyech, sakatlığı sebebiyle maçta yer almayacak. Yeni transfer Roland Sallai ise UEFA Avrupa Ligi kadrosuna alınmadığı için sahada olamayacak. Bu eksiklikler, takımın performansını etkileme potansiyeli taşıyor.

Galatasaray Paok Maçı08080880

PAOK’un Durumu Nasıldır?

Galatasaray’ın rakibi PAOK, geçen sezon Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluk yaşamış bir ekip. Bu sezon da oldukça formda olan PAOK, ligdeki ilk beş karşılaşmasında dört galibiyet ve bir beraberlik elde ederek 13 puanla lider konumda bulunuyor. Galatasaray, bu zorlu rakibi karşısında galibiyet alarak gruba iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Editör: Mehmet Çetil