Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında İsviçre’nin Young Boys takımı ile yapacağı maç, 27 Ağustos Salı günü saat 22:00’de başlayacak. Bu önemli karşılaşma, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak ve TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak izleyicilere sunulacak.

Atalanta-Arsenal maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Atalanta-Arsenal maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Atalanta-Arsenal maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Atalanta-Arsenal maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

TRT 1'den Nasıl Canlı İzlenir?

TRT 1'in Şampiyonlar Ligi maçlarını canlı ve şifresiz olarak yayınlaması, futbolseverler için büyük bir fırsat oluşturuyor. Galatasaray-Young Boys maçı dahil olmak üzere bu hafta oynanacak diğer kritik maçlar da TRT 1 ekranlarından takip edilebilecek.

TRT 1’in Güncel Frekans ve Uydu Ayarları Nelerdir?

TRT 1 kanalının doğru bir şekilde izlenebilmesi için güncel frekans bilgileri şu şekildedir:

Uydu: Türksat 4A
Frekans: 11794 MHz
Polarizasyon: Dikey (V)
Sembol Oranı: 30000
FEC: 3/4

Bu bilgileri uydu alıcınızın “Ayarlar” menüsüne girerek manuel ayarlama yapabilirsiniz. Kanal ayarları bölümünden bu frekans bilgilerini girerek TRT 1 kanalını güncelleyebilir ve canlı yayınları kesintisiz izleyebilirsiniz.

Untitled 2024 08 27T104146.405

TRT 1'in Yayın Akışı ve Diğer Maçlar

TRT 1, Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını 3 sezon boyunca canlı ve şifresiz olarak yayınlama hakkına sahip. Bu hafta içinde Galatasaray-Young Boys karşılaşmasının yanı sıra Beşiktaş'ın Lugano ile oynayacağı Avrupa Ligi mücadelesi, Başakşehir’in St. Patrick's Athletic ile yapacağı Konferans Ligi maçı ve Trabzonspor’un St. Gallen ile karşılaşacağı maçlar da TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

Editör: Havva Andırır