Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre'nin Young Boys takımıyla rövanş maçına çıkacak. İlk maçta deplasmanda 3-2 mağlup olan Galatasaray, turu geçmek için evindeki maçta 2 farklı galibiyet elde etmeyi hedefliyor. Galatasaray-Young Boys rövanş maçı, 27 Ağustos 2024 Salı günü oynanacak ve saat 22.00’de başlayacak.

Yayın Bilgileri

Bu önemli karşılaşma, TRT 1 ekranlarından ve Tabii platformundan canlı olarak yayınlanacak. Maçın yayını, futbolseverlerin karşılaşmayı şifresiz ve yüksek kalitede izlemelerine olanak tanıyacak.

Galatasaray’ın Tur Şansı Nedir?

İsviçre'de oynanan ilk maçta Young Boys'un 3-2 galip gelmesiyle Galatasaray, turu geçmek için önemli bir görevle karşı karşıya. Sarı-kırmızılı takımın, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne grup aşamasına kalabilmesi için evinde en az 2 farklı skorla galip gelmesi gerekiyor. Maçın 1 farklı galibiyetle sona ermesi durumunda ise karşılaşma uzatmalara gidecek. Herhangi bir beraberlik ya da Young Boys galibiyeti durumunda ise Young Boys turu geçecek.

W Z7T3Vrzd0Q0Cb V Gys L T4 A

Maçın Hakemi Kim?

Galatasaray-Young Boys karşılaşmasını Norveçli hakem Espen Eskas yönetecek. Eskas’ın yardımcılıklarını Jan Erik Engan ve Isaak Elias Bashevkin üstlenecek, maçın dördüncü hakemi ise Mohammad Usman Aslam olacak. Video Yardımcı Hakem (VAR) odasında Hollanda'dan Rob Dieperink ve yardımcısı Erwin Blank görev alacak.

Al Ahli Dubai-Al Hussein maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Al Ahli Dubai-Al Hussein maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Al Ahli Dubai-Al Hussein maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Al Ahli Dubai-Al Hussein maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Galatasaray’ın Durumu ve Eksikler

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA tarafından verilen 2 maçlık ceza nedeniyle bu karşılaşmada yedek kulübesinde bulunamayacak. Ayrıca, milli oyuncu Abdülkerim Bardakcı kırmızı kart cezası nedeniyle maçta yer almayacak. İlk maçta cezası nedeniyle oynayamayan Kaan Ayhan ise bu karşılaşmada forma giyebilecek. Sakatlığı süren Davinson Sanchez’in durumu ise maç günü netlik kazanacak.

3 R Rm I Gb A20 Ksx I Vkw H Yh O A

Galatasaray’ın UEFA Kadrosu

Galatasaray’ın Young Boys karşılaşması için UEFA'ya bildirdiği kadroda şu isimler bulunuyor: Fernando Muslera, Günay Güvenç, Ahmet Şen, Davinson Sanchez, Leo Dubois, Derrick Köhn, Kaan Ayhan, Elias Jelert, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Metehan Baltacı, Kerem Demirbay, Gabriel Sara, Berkan Kutlu, Hakim Ziyech, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Wilfried Zaha, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz, Mauro Icardi ve Michy Batshuayi.

Editör: Havva Andırır