GADDAR 13. BÖLÜM ÖZET

Davut'un ölümü aile üzerinde derin bir acı bırakır. Dağhan kendini suçlar ve intikam yemini ederek Korkut'un peşine düşer. Ancak Dağhan'ın tehlikeli olabileceği endişesiyle herkes önlem almaya başlar. Enver, işi şiddetsiz bir şekilde çözmek için çaba gösterir ve Zakkumlar'a bir teklif sunar. Sonrasında Dağhan'ı etkisiz hale getirerek Müdür ile bir plan yapar. Ancak planları, Şirket'ten gelen bir emirle engellenir.

Gaddar 2

Korkut, Leyla ile yakınlaşabilmek için babasının ölümünü ve katilini araştırmaya başlar. Bu süreçte onunla yeniden görüşebilmek için çaba harcar. Dağhan, Leyla ve Korkut arasındaki bağı öğrenir ve Korkut'u Leyla'dan uzaklaştırmaya çalışır. Bu durum ikili arasında bir hesaplaşmaya dönüşür. Leyla, babasının ölümüyle ilgili öğrendikleriyle bir seçim yapmak zorunda kalır. Dağhan, ailesinin aldığı önlemleri aşarak Korkut'un yanına gider.

Martı TAG hangi illerde 2024, Martı TAG olan illerin listesi Martı TAG hangi illerde 2024, Martı TAG olan illerin listesi

Gaddar 4

Korkut ve Kalender, Dağhan'dan alacakları intikam konusunda anlaşamazlar. Kalender, Dağhan'ın durumundan endişelenirken, Korkut, cenazeden sonra Dağhan'ı bulur ve onunla bir oyun oynar. Bu oyun, Dağhan'ın intikam duygularını daha da körükler. Dağhan, Korkut'u öldürmeye çok yaklaşırken, Şirket'in adamlarıyla karşılaşır. İstediğini yapabilmek için Şirket'in verdiği görevi yerine getirmek zorunda kalır.

Gaddar 3

Bu arada Ekber, Oya'yı yakınında tutmak için Korkut'un yaydığı korkudan faydalanır. Ancak Oya ve Aydan daha temkinli davranmaktadır.

Oyuncular: Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Aytek Şayan, Laçin Ceylan

GADDAR NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Gaddar  dizisi her 26 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’da SHOW TV ekranlarında seyircisiyle buluşuyor.

GADDAR YENİ BÖLÜM FRAGMAN LİNKİ

Gaddar  yeni bölüm fragmanı yayınlandığında aşağıdaki linkte yer alacaktır.

Gaddar 14. Bölüm fragman izle!