CHP'li Avukat Feyyaz Alptuğ Memişoğulları, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Osmangazi İlçe Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapıyordu. Ancak, bugün sabah saatlerinde evinden gelen silah sesi üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, Memişoğulları’nın başından vurulmuş haldeki cansız bedeniyle karşılaştı. Olay, kamuoyunda büyük bir yankı uyandırdı ve birçok soruyu da beraberinde getirdi.

Feyyaz Alptuğ Memişoğulları Olayı Nasıl Gelişti?

Olay, sabah saatlerinde Memişoğulları’nın eşi işe gittikten sonra gerçekleşti. Evden gelen silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese gelen ekipler, Avukat Feyyaz Alptuğ Memişoğulları’nın başından vurulmuş halde olduğunu tespit etti. Olay yerinde yapılan incelemelerde bir tabanca ve boş bir kovan bulundu.

Narin Güran Cinayetinde Hangi Detaylar Ön Planda? Üç Büyük Şüphe Cinayeti Nasıl Açıklıyor? Narin Güran Cinayetinde Hangi Detaylar Ön Planda? Üç Büyük Şüphe Cinayeti Nasıl Açıklıyor?

Feyyaz Alptuğ Memişoğulları olayı İntihar mı, Cinayet mi?

Memişoğulları’nın ölümü, intihar mı yoksa cinayet mi sorusunu gündeme getirdi. Yaşamına son verdiği ihtimali üzerinde durulurken, olayın kesin nedeni otopsi raporunun ardından netlik kazanacak. Memişoğulları’nın cenazesi, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma ise tüm hızıyla sürdürülüyor.

Feyyaz Alptuğ Memişoğulları Memişoğulları Kimdir?

Bursa doğumlu olan Feyyaz Alptuğ Memişoğulları, hukuk ve maliye alanlarında geniş bir eğitim geçmişine sahipti. İlk ve ortaöğretimini Özel Namık Sözeri Koleji’nde, lise eğitimini ise Bursa Anadolu Kız Lisesi’nde tamamladı. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Memişoğulları, aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü’nde lisans eğitimi aldı. 2019 yılında Bahçeşehir Üniversitesi'nde özel hukuk alanında yüksek lisansını tamamlayan Memişoğulları, aynı zamanda İstanbul Barosu’na bağlı olarak avukatlık yapmaktaydı.

Sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak görev alan Memişoğulları, yerel parlamenterlik görevini de yürütüyordu. 31 Mart 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi seçilen Memişoğulları, aynı zamanda Osmangazi Belediyesi Hukuk Komisyonu’nda başkan yardımcılığı görevini sürdürmekteydi. Bursaspor Kulübü’nde disiplin kurulu üyeliği gibi çeşitli görevlerde de bulunmuş olan Memişoğulları, kurucu ortaklarından olduğu avukatlık bürosunda yönetici-avukat olarak çalışmaktaydı.

Editör: Murat Serdar Yıldız