Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun transfer durumu merak konusu oldu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'den Gidiyor mu?

Ali Koç, Ferdi Kadıoğlu'nun transfer süreci hakkında konuştu. Genç futbolcuyu takımda tutmak istediklerini belirten Ali Koç, astronomik bir teklif gelmesi durumunda pazarlık yapabileceklerini ifade etti.

Süper Lig’de 5. Hafta Maçları Hangi Tarihte Başlayacak? Milli Aranın Sonu ve Yeni Maç Tarihleri Ne Zaman? Süper Lig’de 5. Hafta Maçları Hangi Tarihte Başlayacak? Milli Aranın Sonu ve Yeni Maç Tarihleri Ne Zaman?

Bonservis Ücreti Ne Kadar?

Ali Koç, sezon ortasında birçok kulübün Ferdi Kadıoğlu ile ilgilendiğini belirterek, "Sezon ortasında çok ilgilenen kulüp vardı, resmi bir teklif yok. Ferdi'nin önümüzdeki sezon bizde kalması şart ama böyle 35-40 milyon Euro gibi olağanüstü bir şey gelirse oturur konuşuruz. Mourinho ismi oyuncularda büyük bir heyecan yarattı. Belki Mourinho'dan dolayı gelmeyecek oyuncuları transfer edebileceğiz. Gitmek isteyenleri tutabileceğiz. Ferdi'nin yüzde 100 takımda kalması için pozisyonumuzu aldık ama dediğim gibi astronomik bir şey gelirse oturup konuşmak durumundayız. Ferdi de 1 yıl daha Fenerbahçe'de seve seve oynar." dedi.

Transfer Dönemi Planları

Ali Koç, transfer döneminde alacakları oyuncuların belirlendiğini de ekledi. "Alacağımız oyuncular belli. Hatta bazı yöneticilerimiz açıklamak istiyor, ancak 3-5 tane fazla oyuncu alacaklarımızı bitmemiş bir iş olarak sunuyorlar. Kesinlikle böyle bir şey olmayacak. Tutamayacağımız sözleri vermek istemiyoruz." şeklinde konuştu.

Öne Çıkan Başlıklar

  • Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'den Gidiyor mu? Ali Koç transfer ile ilgili açıklamalarda bulundu.
  • Bonservis Ücreti Ne Kadar? 35-40 milyon Euro'luk teklif gelirse transfer gerçekleşebilir.
  • Transfer Planları Fenerbahçe, transfer döneminde alacakları oyuncuları belirledi.
Editör: Zeliha YAKUT