Serdar Dursun'un Fenerbahçe'deki geleceği ne durumda? Fenerbahçe'den Fatih Karagümrük'e kiralanan ve devre arasında geri dönen Serdar Dursun'un yeni adresi TFF 1. Lig mi oluyor?

Golcü Oyuncu Hangi Takımla Görüşmelere Başladı?

Serdar Dursun, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra hangi takımla görüşmelere başladı? Kocaelispor, Trendyol 1. Lig'de güçlü bir kadro kurarak yoluna devam etmeyi hedeflerken, Serdar Dursun da transfer listesine mi girdi?

Serdar Dursun'un Fenerbahçe'deki Performansı Nasıldı?

Serdar Dursun, Fenerbahçe'deki performansı ile dikkat çekti mi? Hangi pozisyonda oynuyor ve hangi takımlara kiralık olarak gönderildi?

Bologna-shakhtar donetsk maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? bologna-shakhtar donetsk maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Bologna-shakhtar donetsk maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? bologna-shakhtar donetsk maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Kocaelispor'un Hedefleri Nelerdir?

Kocaelispor, Trendyol 1. Lig'de nasıl bir performans sergilemeyi hedefliyor? Hangi oyuncularla kadrosunu güçlendirmek istiyor ve Serdar Dursun'un transferi bu hedefler doğrultusunda nasıl bir rol oynuyor?

Transfer Görüşmeleri Nasıl İlerliyor?

Serdar Dursun'un Kocaelispor ile transfer görüşmeleri hangi aşamada? Taraflar arasında anlaşma sağlanırsa, Serdar Dursun'un Kocaelispor'a katılması ne zaman gerçekleşebilir?

Editör: Murat Serdar Yıldız