Spor

Fenerbahçe'de Büyük Şok! Bright Osayi-Samuel, Ezeli Rakibe Mi Gidiyor? Transfer İddiaları Gerçek Mi?

Fenerbahçe’de dikkat çeken bir gelişme yaşanıyor. Sarı-lacivertli takımın 26 yaşındaki Nijeryalı sağ beki Bright Osayi-Samuel’in sözleşmesi, 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek.

Abone Ol

Fenerbahçe’de dikkat çeken bir gelişme yaşanıyor. Sarı-lacivertli takımın 26 yaşındaki Nijeryalı sağ beki Bright Osayi-Samuel’in sözleşmesi, 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek. Ancak, futbolcunun geleceği hakkında önemli iddialar gündeme geldi.

Galatasaray İddiaları Neden Ortaya Çıktı?

Osayi-Samuel ile Fenerbahçe yönetimi arasında yeni bir sözleşme için görüşmeler başlatılmış olsa da, oyuncunun yüksek maaş talep ettiği ve yönetimin bu talebe sıcak bakmadığı iddia ediliyor. Eğer taraflar arasında bir anlaşma sağlanamazsa, Nijeryalı futbolcu sezon sonunda bedelsiz olarak istediği kulübe transfer olma hakkına sahip olacak. Bu durumda Galatasaray’ın Osayi-Samuel ile ilgilendiği yönündeki iddialar dikkat çekiyor.

Fenerbahçe Yönetimi Ne Düşünüyor?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, Osayi-Samuel ile ilgili nihai kararı devre arasında vereceği belirtiliyor. Takımın şampiyonluk yarışındaki durumu ve teknik direktör Jose Mourinho’nun görüşleri, bu kararda belirleyici olacak. Koç, Osayi-Samuel’in sarı-lacivertli takımda kalma isteği halinde, oyuncunun sabırlı olmasını ve takım için çaba göstermesini önerdi. Bu şartların sağlanması durumunda, oyuncuya mutlu edici bir sözleşme önerileceğinin garantisini de verdi.

Ali Koç'un Galatasaray Tehdidine Tepkisi Ne?

Başkan Koç, Osayi-Samuel’in Galatasaray ile ilgili iddialarını ciddiye almadığını belirtti. Koç, “Gitmek isteyen herkese kapılarımız açık,” ifadelerini kullanarak, Galatasaray veya başka bir kulüple kendilerini tehdit eden oyuncuları göndereceklerini açıkladı. Ayrıca, takımda kalmak isteyenlerin durumu göz önünde bulundurması gerektiğini vurguladı. Bu bağlamda, Michy Batshuayi’nin yedek kulübesine hapsolduğunu hatırlatarak, giden oyuncuların mevcut durumlarının dikkate alınmasını istedi.