Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki rövanş maçı, 30 Temmuz Salı günü saat 20:00’de Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak. Sarı-lacivertliler, ilk karşılaşmada İsviçre temsilcisi Lugano’yu 4-3 mağlup ederek avantajlı bir skor elde etti.

Fenerbahçe - Lugano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma, Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Robert Jones olacak.

Fenerbahçe'nin Rövanşta Nasıl Bir Sonuç Alması Gerekiyor?

Fenerbahçe'nin üst tura geçmesi için her türlü galibiyet ve beraberlik yeterli olacak. Tek farklı mağlubiyet durumunda maç uzatmalara gidecek ve eşitlik bozulmadığı takdirde penaltı atışlarına geçilecek. İki ve daha farklı yenilgilerde ise Lugano turu geçecek.

Club Brugge - Dortmund maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Club Brugge - Dortmund maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Club Brugge - Dortmund maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Club Brugge - Dortmund maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Üst Tura Geçmesi Durumunda Fenerbahçe'nin Rakibi Kim Olacak?

Fenerbahçe, Lugano'yu eleyerek UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turuna yükselirse, bu turda Fransa'nın Lille takımıyla karşılaşacak. 3. eleme turu ilk maçları 6-7 Ağustos tarihlerinde, rövanşlar ise 13 Ağustos'ta oynanacak.

Fenerbahçe'nin Avrupa Kupa Tarihi

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 272. karşılaşmasına çıkacak. Şu ana kadar oynadığı 271 maçta 108 galibiyet, 55 beraberlik ve 108 mağlubiyet yaşadı. Bu müsabakalarda rakip fileleri 370 kez havalandırırken, kalesinde 387 gol gördü.

Şampiyonlar Ligi Elemelerindeki Performans

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde daha önce yaptığı 35 maçta 13 galibiyet elde etti. 11 beraberlik ve 11 yenilgi yaşadığı bu müsabakalarda 52 gol attı, kalesinde ise 42 gol gördü.

Editör: Mehmet Çetil