Avusturya’da kamp çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, hazırlık mücadelesinde Fransa’nın Strasbourg takımıyla karşı karşıya gelecek. Yeni sezon hazırlıklarını Jose Mourinho yönetiminde sürdüren sarı-lacivertliler, son oynadıkları Hajduk Split mücadelesinde sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Strasbourg - Fenerbahçe hazırlık maçının detayları ise belli oldu. Futbolseverler karşılaşmanın canlı yayınlanacağı kanalı ve başlangıç saatini merak ediyor.

Strasbourg - Fenerbahçe Hazırlık Maçı Ne Zaman?

Sarı-lacivertliler, hazırlık mücadelesinde Strasbourg takımıyla karşı karşıya gelecek. Avusturya kampının son hazırlık maçı, 13 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00’da Merkur Arena’da oynanacak. Hazırlık maçı S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Club Brugge - Dortmund maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Club Brugge - Dortmund maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Club Brugge - Dortmund maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Club Brugge - Dortmund maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Strasbourg - Fenerbahçe İlk 11'leri Kim?

Strasbourg: Dreyer, Senaya, Doukoure, Sylla, Sobol, Ferro, Diarra, Mwanga, Sebas, Emegha, Outro

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, Bartuğ, Fred, Kent, Szymanski, Tadic, Dzeko

Fenerbahçe Son Hazırlık Maçını Hull City ile Oynayacak

Hull City, Summer Tour 2024 etkinliği kapsamında 10-20 Temmuz tarihleri arasında Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde kamp yapacak. Summer Tour 2024 kapsamında 13 Temmuz Cumartesi günü Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Hull City, 18 Temmuz Perşembe günü ise Fenerbahçe ile dostluk maçı oynayacak.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme maçı sebebiyle sezonu erken açacak ve ilk resmi mücadelesini Lugano karşısında oynayacak. Avrupa kupaları mücadelesi öncesinde sarı-lacivertliler son hazırlık maçını Hull City ile oynayacak.

Editör: Murat Serdar Yıldız