FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Taraftarium24 Bayern Leverkusen CANLI İZLE, Şifresiz Bein Sport (Bayern Leverkusen) Justin Tv linki Taraftarium24 Bayern Leverkusen CANLI İZLE, Şifresiz Bein Sport (Bayern Leverkusen) Justin Tv linki

Trendyol Süper Lig'in en heyecanlı maçlarından biri olan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi, futbol tutkunlarını bir araya getirecek. İki ezeli rakip, Ülker Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Mücadele, Türkiye saatiyle 19:00'da başlayacak ve Volkan Bayarslan tarafından yönetilecek. Yardımcı hakemler Serkan Ok ve Serkan Olguncan olacak. Heyecan dolu karşılaşma, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ  İLK 11'LERİ

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Tadic, Bastshuayi

Beşiktaş: Mert, Necip, Worrall, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Rashica, Muçi, Muleka, Semih

Fenerbahçe, Galatasaray'ın liderlik koltuğunda yer almasının ardından puan farkını kapatma amacında. Üst üste 7 galibiyetin ardından Sivasspor beraberliğiyle taraftarını hayal kırıklığına uğratsalar da, derbide taraftarlarının önünde galibiyetle ayrılarak umutlarını sürdürmek istiyorlar.

Beşiktaş ise bu sezon derbilerde istediği sonuçları alamadı. Sarı-lacivertli rakiplerine karşı galibiyet hasreti çeken Siyah-Beyazlılar, bu maçta Semih Kılıçsoy'un etkili performansıyla zafer arayacaklar. Teknik direktör Serdar Topraktepe yönetimindeki Beşiktaş, derbide son sözü söylemek için sahaya çıkacak.

İdman TV CANLI YAYIN, Fenerbahçe-Beşiktaş maçı izle (İdman TV canlı yayın izle - uydu frekans)

İDMAN TV
İdman Azerbaycan TV, dünyanın en prestijli spor aktivitelerini ekrana getiren uluslararası spor kanalıdır. İdman Tv, Azerbaycan’ın kamu yayıncısı Az TV’nin spor kanalıdır. 1 Ağustos 2009 tarihinde yayına başlayan İdman TV; Futbol, motospor, basketbol, atletizm ve diğer spor branşlarına yönelik yayınlarıyla hizmet vermektedir. Goallisimo ve KOTV gibi televizyon programlarıyla yayınlarında renkli içeriği vardır.

İDMAN TV UYDU FREKANSI

İdman Azərbaycan TV verilişlərinin Azerspace 1 peyk vasitəsilə qəbulu
Asiya – Avropa
Satellite: Azerspace 1
Orbital position: 46°E
Downlink Frequency:
(MPEG-2) f = 11175 MHz
(Polarization- H)
Symbol rate – 27500 Msymbol/s
FEC – 5/6