Show TV ekranlarının sevilen programı "Gelin Evi", izleyicilere eğlenceli ve heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. 14 Ağustos 2024 tarihinde yayınlanacak olan "Gelin Evi" programının saat kaçta başlayacağı ve son bölümde neler olduğu seyirciler tarafından merak ediliyor. İşte, detaylar…

Gelin Evi Ne Zaman Başlıyor?

"Gelin Evi" programı, 14 Ağustos Çarşamba günü saat 16:00’da başlayacak. Show TV ekranlarından canlı olarak izlenebilecek olan programda, ev sahiplerinin ve misafirlerin yarışacağı çeşitli testler ve etkinlikler yer alacak. Her hafta farklı gelinlerin evine konuk olunan programda, ev hanımlığı becerileri, ev dekorasyonları ve misafirperverlikleri değerlendiriliyor.

Gelin Evi'nde Son Bölümde Neler Oldu?

"Gelin Evi"nin 1321. bölümünde, 27 yaşındaki Pervin Aydın’ın evine konuk olundu. Pervin Gelin, programda ev dekorasyonu, misafirperverlik ve ikramlar açısından değerlendirildi. 4 yıllık evli olan Pervin'in evindeki çeşitli düzenlemeler ve sunumları, diğer gelinler tarafından incelendi ve puanlandı. Haftanın sonunda en yüksek puanı toplayan gelin büyük ödülün sahibi olacak. Programda, her gün ev sahibi gelin ve eşi arasında yapılan ilişki testlerinde başarılı olan gelinlere çil çil altın veriliyor. Ayrıca, haftalık beceri oyununu kazanan gelinler sürpriz hediyelerle ödüllendiriliyor.

Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi? Ahmet Çakır kimdir? Gazeteci yazar Ahmet Çakır aslen nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü ve hastalığı neydi?

Gelin Evi Canli Yayin Izle 14 Ag

Gelin Evi Canlı Yayın İzleme Bilgileri

"Gelin Evi" programını canlı olarak izlemek isteyen seyirciler, Show TV’nin resmi web sitesinden veya mobil uygulamasından programın canlı yayınını takip edebilirler. Ayrıca, Show TV'nin sosyal medya hesaplarından da programla ilgili güncel bilgilere ulaşmak mümkün.

Gelin Evi Sunucusu Kimdir?

Programın sunuculuğunu üstlenen Ezgi Sertel, 1 Ekim 1981 tarihinde Karabük’ün Safranbolu ilçesinde doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünden mezun olan Sertel, oyunculuk ve sunuculuk kariyerinde çeşitli projelerde yer almıştır. 2007 yılında Samanyolu TV'de yayınlanan "Tek Türkiye" dizisinde Zeynep Öğretmen karakteriyle tanınmış, sonrasında ise birçok projede sunuculuk yapmıştır. Show TV'de yayınlanan "Lezzet Haritası" ve "Fazlası Zarar" gibi programlarla da dikkat çekmiştir. Sertel, 2021 yılında "Gelinim Mutfakta" programının sunuculuğunu yapmış, 2021 Kasım ayında "Gelin Evi"nin sunuculuğuna başlamıştır.

"Gelin Evi" programının son bölümünü ve canlı yayın detaylarını kaçırmamak için Show TV ekranlarını takip etmeyi unutmayın.

Editör: Zeliha YAKUT