Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Eyüpspor, Göztepe ile karşı karşıya geliyor. Bu önemli mücadele, 19 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 19:00’da Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmayı Turgut Doman yönetecek, yardımcılıklarını ise Mustafa Savranlar ve Murat Ergin Gözütok üstlenecek.

Mainz - Leipzig yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Mainz - Leipzig maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Mainz - Leipzig yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Mainz - Leipzig maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Eyüpspor - Göztepe Maçı Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

Eyüpspor ile Göztepe arasındaki bu karşılaşma, beIN Sports 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu kritik maçı bu kanaldan izleyerek takımlarının performansını takip edebilecekler.

Goztepe Sk 1

Takımların Lig Durumu Nasıldır?

Eyüpspor, Arda Turan yönetiminde bu sezon topladığı 12 puanla 7. sırada yer alıyor. Sezon başlangıcında dikkat çeken Eyüpspor, Ahmed Kutucu, Samu Saiz ve Mame Thiam gibi etkili hücumcularıyla dikkat çekiyor. Ligde geride kalan 8 maçta 13 gol atan Eyüpspor, kalesinde ise 10 gol gördü.

Göztepe ise, son 5 karşılaşmasında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 12 puanla 6. sırada bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekip, son olarak Sivasspor’u 3-2 mağlup ederek moral buldu. İzmir ekibinin en fazla skor katkısı veren oyuncusu Romulo olarak öne çıkıyor.

Eyüpspor323232

Takımların Sakatlık Durumu Nasıldır?

Göztepe'de, sakatlığı bulunan Kubilay Kanatsızkuş ve sarı kart cezalısı Anthony Dennis, bu önemli mücadelede forma giyemeyecek. Eyüpspor'da ise, Recep Niyaz, Umut Meraş ve Mame Thiam gibi önemli oyuncuların sakatlıkları bulunuyor. Bu eksikler, her iki takım için de maçın sonucunu etkileyebilecek unsurlar arasında yer alıyor.

Editör: Havva Andırır