İspanya La Liga'da heyecan dolu bir mücadeleye tanıklık edeceğiz. Espanyol, 9. hafta maçında Mallorca'yı konuk edecek. Bu önemli karşılaşma öncesinde futbolseverler, maçın tarihini, saatini ve yayın bilgilerini merak ediyor.

Espanyol - Mallorca Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Espanyol ile Mallorca arasındaki karşılaşma, 5 Ekim 2024 Cumartesi günü gerçekleşecek. Maçın başlama saati 15:00 olarak belirlendi. Bu saat, futbolseverlerin dikkatini çekmekte ve heyecanla beklenmektedir.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Espanyol - Mallorca maçı, S Sport ve S Sport Plus kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Bu sayede taraftarlar, takımlarının mücadelesini ekran başında takip edebilecekler. Maçın yayın akışına dair bilgiler, futbolseverler için büyük bir öneme sahip.

Udinese - Lecce maçı ne zaman saat kaçta? (05 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Udinese - Lecce maçı ne zaman saat kaçta? (05 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Mallorca

Takımların Form Durumu Nasıldır?

Espanyol, La Liga'daki son maçlarında göstermiş olduğu performansla dikkat çekiyor. Taraftarlarının desteğiyle sahasında oynayacağı bu mücadelede galibiyet hedefliyor. Diğer yandan, Mallorca da zorlu bir rakip olarak öne çıkıyor ve puan almak için sahada ter dökecek.

Muhtemel 11'ler

Mücadelenin öncesinde her iki takımın olası 11'leri, futbolseverler tarafından merakla araştırılmakta. Takımların teknik direktörleri, en iyi oyuncularını sahaya sürerek galibiyet için stratejilerini oluşturacaklar.

Editör: Havva Andırır